Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Zestaw dotarł w doskonałym stanie, bardzo dobrze zapakowany, wszystko z instrukcją obsługi. Nie postawiono mi zarzutów, przybyłem przed terminem, który był 8/18/2021, dziś jest 8/15/2021 i testowałem go od około 4 dni... Multimetr jest jakości pośredniej, dla każdego, kto zaczyna w okolicy jest doskonały zestaw z dużym kosztem i korzyściami. Uważam tylko, że awarie mogą być lepiej dopasowane wyłącznie do sprzętu, który będzie komponował zestaw, ale to jest dobre, tak jak jeśli chcesz dodać lub wymienić sprzęt, bez problemu znajdziesz dla niego lokalizację. Banggood jak zawsze zaskakujące...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Kazałam mu zrobić podstawową mechanikę domową. Paczka dotarła stosunkowo szybko. Kiedy ją otwierano, wszystko się pomieszało, w zestawie był brakujący kawałek pęsety. Ale kupuję stąd chińskie towary tylko dlatego, że wszystkie moje zamówienia dotarły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Produkt osiągnięty, wysokiej jakości produkt, niż Banggood. . . . Produkt jest tutaj. Produkt jest wysokiej jakości. Dzięki, Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Szybka dostawa i odpowiedni materiał w cenie. Zalecane do początkowego stosowania w elektronice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Około 15 dni. 21 lirów podatku. Zamiast trzech pęsety, wyszło dwie pęsety. Ciasto lutownicze też nie było. Ubezpieczyłem się. Multimetr działa dobrze. Nie testowałem lawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2020

    Bardzo dobry zestaw lutowniczy! Przybyła w niecały miesiąc tutaj na RJ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Przybyli dość szybko... Testowanie jakości...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Przybył w niecały miesiąc bardzo dobry serwis i przybył bardzo szybko i byłem w stanie wykonać rozkaz przez kod przesiewowy bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Przybyli przed czasem. Około 30 dni. Używałam i działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 856
    • Ft10 882
    • Ft3 460
    • Ft9 695
    • Ft5 661
    • Ft8 213
    • Ft9 233
    • Ft10 360
    • Ft8 060
    • Ft7 254
    • Ft6 294
    • Ft5 203
    • Ft5 095
    • Ft11 991
    • Ft4 195
    • Ft14 091
    • Ft9 593
    • Ft6 264