Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    Polecam ten produkt. Plastik wygląda tanio, ale światło jest bardzo skuteczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Lampa jest dobra, ale jakość budowy jest obrzydliwa. Lampa nie działa po podłączeniu do sieci. Po klęsce, okazało się, że oba przewody zostały wyrwane z cecolu, więc nikt nie sprawdził, kiedy został wysłany. Widać opakowanie na zdjęciu, to wszystko jest do kitu. Po tym, jak wypiję za dużo, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Robi dobre światło, ale nie jak 60W, w rzeczywistości, w przeciwieństwie do tego ostatniego nie ma serca z diodami LED. Aby zmieścić się w normalnym żyrandol trzeba kupić przedłużacz E27

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2020

    Otrzymany uszkodzony, uszkodzony, nie nadaje się do użytku! Rozczarowany, ponieważ wygląda bardzo dobrze zrobione, ale został brutalnie zniszczony i uszkodzony przez transport, Otrzymane z uszkodzonym opakowaniem. Dzięki i przepraszam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Błyszczy dobrze, spełnia określone cechy. Rozgrzewa się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Światło jest bardzo jasne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Wydajność wydaje się porównywalna do droższych lamp. Moja żona zastanawiała się, po co nam to potrzebne, ale gdy zobaczyła, jak łatwiej jest znaleźć rzeczy w garażu, doceniła aktualizację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Mam te światła. Mam 2 i używam ich w moich pomieszczeniach na poddaszu, gdzie jest tylko na gniazdku do oświetlenia. Wersja 4 ostrza jest bardzo jasna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Idealne w kilku garażach i piwnicach. Myślałem, że 75 watów będzie za jasne, więc zamówiłem 60 watów. Następnym razem zamówię 75 watów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 578
    • Ft10 703
    • Ft5 069
    • Ft2 314
    • Ft3 307
    • Ft6 850
    • Ft3 086
    • Ft6 115
    • Ft2 645
    • Ft6 452
    • Ft4 873
    • Ft2 291
    • Ft3 307
    • Ft2 248
    • Ft4 585
    • Ft3 056
    • Ft2 281
    • Ft17 874