Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(315)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(315)
    • 5 Star(291)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Przybywa szybko, w ramach oczekiwanego, więcej uwagi na opakowaniu, ponieważ przybył z wadą, ale nie narusza jego użycia. Pojadę na nim i coś ci powiem.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Zadzwoniłam i spędziłam 2 godziny i zaczyna tracić uwagę od 110v spadł do 80v, stwierdziłem, że to źle dlaczego tablica drukarki przychodzi zakodowana Złe jest to, że na tej stronie jest tylko angielski pomoc nigdy więcej tu nie kupię,

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Dobrze chroniony pakiet, inwerter jest połączony z 11-metrową lodówką, 5 reflektorów LED, modemem i 250-calowymi ekranami, nie podgrzewany, nie obniża napięcia prądu bezpośredniego, doskonała cena/jakość

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Przybyło w idealnym stanie, zajęło mi trochę czasu, ponieważ byłem opodatkowany i zajęło mi tydzień, aby zapłacić. Jeszcze tego nie przetestowałem, ale nie będę miał żadnych problemów

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Przybył bardzo szybko z 22 dni, bardzo legalny, byłem opodatkowany, ale nawet tak warto!!!! Tak, ten Inwerter jest świetny i spełnił moje potrzeby! DZIĘKUJĘ!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobrze, że produkt dotarł szybko do Brazylii, szkoda, że zostałem opodatkowany na absurdalną wartość, praktycznie nawet wartość produktu. Poza tym, w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Bardzo dobry inwerter, mam nowy, który wszedł i drugi jest spalony. Muszę kupić części: płyta napędowa, nadchodzący i wychodzący tranzystor, brak obsługi Bangood. Gdzie mogę kupić części do tego CJ-3000Q 3000W, marki CJ changi 120v/24v, 60hz? Jeśli ktoś wie, prosimy o kontakt zz9_aaj@yahoo.com.br!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Produkt dotarł przed oczekiwanym terminem jest bardzo dobry. Jednak produkt nie spełnia moich oczekiwań (moja wina), więc odeślę go z powrotem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    NA MINHA RESIDÊNCIA TENSÃO 220V MADARO O INVERSOR EM 110V PRA MIM NÃO SERVI. NO ANÚNCIO QUANDO COMPREI TA 12VDC , 4000W, 22OV. EU NÃO RECOMENDO TENHO PROVAS .

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Doskonały produkt!!! Bardzo dobrze zapakowane, super szybka dostawa, wygląda bardzo solidnie, jest z dużą ilością akcesoriów. Polecam wszystkim...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 642
    • Ft46 373
    • Ft5 340
    • Ft54 142
    • Ft22 178
    • Ft44 716
    • Ft10 652
    • Ft60 817
    • Ft37 564
    • Ft36 489
    • Ft19 202
    • Ft20 131
    • Ft37 167
    • Ft18 582
    • Ft23 228
    • Ft5 696
    • Ft10 219
    • Ft4 510