Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good strings(35)
  • good price(24)
  • good quality(17)
  • good sound(15)
  • nice sound(13)
  • Wszystkie recenzje(230)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(6)
    • 5 Star(6)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-04 12:11:38

    it's too late. thanks

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-10 16:27:14

    WORK! CHEAP PRICE

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-08 06:26:47

    Today arrived.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    So far so good

    2017-12-14 19:23:18

    The strings come in Fender packaging. The ball ends look a bit dodgy but they fitted easily with no breakages. No faults in the strings and a bright sound. Great value and much better than I expected.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Хорошие металлические струны

    2016-10-05 08:51:59

    Хорошие металлические струны средней жесткости. Пришли без каких-либо видимых дефектов. Good metal strings. They came without any visible defects

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Muy bueno pero...

    2018-01-23 19:33:07

    es de buena calidad pero la compra la hice en septiembre y ya es finales de enero y recién me llega :"v pero parece ser de buena calidad aún no lo he probado :/

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Fender 011.

    2017-12-02 21:24:32

    Gostei bastante das cordas, tem um som bem único, muito bonito no acústico, ainda não testei plugado em uma caixa amplificada, mas acredito que soará muito bem também.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Thanks!

    2016-12-10 13:38:02

    Strings look great. I just have to restrung my guitar to check the quality.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good quality fast delivery (Bang) good price!

    2016-10-19 09:49:36

    good quality strings. It's surprisiling Fender strings, so I think I've paid 6 string as just ! string at a music shop! Very fast free delivery Great Bang Good!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    60cl (.011-.050) фосфористая бронза рана стальные струны для акустической гитары

    2016-03-01 02:56:55

    Пришло,довольно быстро,при платной доставке,за 11 дней в Россию на почту. Качество соответствует цене,картинка совпадает.

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>