Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2021

    Podłączyłem 12V akumulator DIY. Nie mam teraz BMS. Tylko obserwuję napięcie. Nie testowałem jeszcze 48V, kiedy zdemontowałem ścianę zasilającą do indywidualnych testów baterii. Jak widzisz, to po prostu działa. Nie mogę łatwo zmienić typu baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    Am happy that i did my whole solar setup by myself !! Its a week now , i use old ups battery in 12V system with 650 Watts transformerless inverter and 5 x 100 watts solar panel all connected in series . First impression is good but not up to my expectations. I found that only 280 to 300 Watts ( 22 A ) is going to my battery at peak sunlight , I was expecting 30Amps so I need to do further investigation to find actually which part is performing bad. from this setup am getting 1 to 1.5 KWH daily , my expected power production is 1500 to 2000 Watt Hours.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2018

    Ótimo produto, recomendo a todos. serviu muito bem para o me sistema off-gride. acabamento perfeito..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    👍 Ten kontroler jest jednym z najbardziej niezawodnych kontrolerów z wieloma możliwościami z niesamowitą życzliwością dla użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Nadal do wypróbowania wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Nic ci nie jest?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Rozmawiałem z kimś, kto pracuje w tej samej jednostce od jakiegoś czasu, i powiedział mi, że dokonałem dobrego zakupu. Na podstawie tego i moich własnych badań, jestem przekonany, że to dobry zakup. Nie testowałem go, bo wciąż potrzebuję połowę komponentów do systemu. Powoli narastać, aby mniej uzależnić się od mocy sieci i dużych cięć na koszt, Wydatki mogą być odzyskane w ciągu mniej niż 3 lat. Od tego czasu jest to koszt utrzymania, który powinien wynosić mniej niż 25% kosztów energii sieciowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2019

    Atendeu plenamente a minha necessidade.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 182
    • Ft2 627
    • Ft8 135
    • Ft11 716
    • Ft11 716
    • Ft8 461
    • Ft9 763
    • Ft3 757
    • Ft4 509
    • Ft22 179