Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/03/2021

    Szybka dostawa z idealnym opakowaniem. Piękny, duży samochód terenowy. Metalowe nadwozie wykonane bardzo dobrze z wielkich detali, od sterowników do świateł. Jeśli chcesz zadziwić swoje dzieci, to jest właściwy prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zabawka nie dla małych, ale dla dużych chłopców. Miła jakość, wszystko działa poprawnie. To nie jest profesjonalny samochód RC, ale jest po prostu zabawny. Rekordowa dostawa... 6 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Ήρθε γρήγορα, ήρθε χωρίς ζημιές, ευχαριστώ πολύ Banggood από Ελλαδα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Kurier nie dba o thw element

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    ENORME ! ARRIVATA IN SOLI 3 GIORNI , INCREDIBILE GRAZIE !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Wygląda dobrze, bateria naładowana i jeździ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Kislányaimnak vettem. :) Nagyon tetszik nekik. Masszív szerkezet. Csak az akku nem bír nagyon sokat és a töltője is nagyon egyszerű.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Szybka dostawa przychodzi jak stwierdzono wielki syn będzie się dobrze bawić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    To coś jest niesamowite. Zwłaszcza za jego punkt cenowy. Nie osiąga 60km/h podane w opisie, ale i tak połowa z tego jest ładna. Jest bardzo silny i może znieść niezłe bicie, biorąc pod uwagę, że jest plastikowy. Zasilanie jest całkiem dobre jak na akumulator 8V. Może wspinać się na przeszkody o wysokości około 10 cm bez żadnych problemów. Jeździ przez około 20 minut na pełnym ładowaniu. Zasięg wynosi około 30/40 metrów. Moje dzieci już nadużyły, rozbijając je i zrzucając z dużych przeszkód. Mój 2-letni syn ważący 12 kg nawet na nim usiadł i przeżył. Zawieszenie kości życzeń jest świetne i naprawdę dobrze podąża za terenami. Przejechałem nim przez błoto i wodę i wcale go nie bolało. Więc mogę potwierdzić, że elektronika jest dobrze chroniona. Minusem jest to, że nie ma proporcjonalnego sterowania i przepustnicy. Są dwa oddzielne silniki napędzające przednią i tylną oś, więc nie działają razem jak samochody RC z wałem napędowym między osiami. Inaczej to jest idealne. Górna część zabawek klasy RC. Dużo miejsca na aktualizacje i modyfikacje, takie jak światła i mocniejsze silniki i osie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Jest to duży rozmiar, ciało jest metaliczne, co nadaje mu lepszą jakość wyglądu. Promień skrętu nieco skąpy, ale jazda na otwartym polu wydaje się słuszna. Nie pozwala na manewry zamknięte, a na miękkiej powierzchni kierownica nie może być poruszana w pozycji stojącej, musi być w ruchu. Ogólnie, dobra jakość za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 986
    • Ft13 058
    • Ft13 978
    • Ft58 612
    • Ft23 545
    • Ft9 563
    • Ft17 591
    • Ft20 066
    • Ft23 809
    • Ft43 321
    • Ft49 373
    • Ft34 223
    • Ft34 083
    • Ft47 781
    • Ft6 352
    • Ft13 676
    • Ft31 216
    • Ft7 566