Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2499)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2499)
    • 5 Star(2339)
    • 4 Star(126)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(11)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2021

    Mój ulubiony produkt i ostateczny vfm z chińskiego rynku. Czwarty, który kupuję. Krótko mówiąc, bardzo dobra jasność. Doskonała autonomia i bardzo lekka konstrukcja. Czujnik światła jest natychmiastowy i przekonujący ze swoim działaniem. Najważniejsze jest to, że mam pierwszy kupiony ponad rok, testowany na zimno, gorąco i czasami spada, a jednak działa jak nowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Jestem bardzo zadowolony z szybkiej dostawy, jeszcze się nie spodziewałem. Wszystko dotarło w dobrym stanie. Lampa jest trochę mniejsza niż myślałem, ale działa bardzo precyzyjnie, więc zadowolony. Jest to bardzo dobry produkt za tę wartość, ma kilka modów i światło może być tak jasne w ciemności. Bateria ma zasilanie po przyjeździe, zobaczymy jak długo wytrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Hamar megérkezett Magyarországra, kicsi és kompakt, könnyedén elfér akár a far zsebben is. A funkciók tényleg nem a leírás szerint működik. hosszan tartva bekapcsol,piros, automata,kis fény, nagy fény

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Światło jest bardzo dobre, jest bardzo jasne, z silnym światłem na dużą odległość. Czujnik jest również bardzo dobry. Czego mi brakowało, to mały opis jak go używać, ale wtedy wideo YouTube pomogło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Polecam ten produkt! Luminance jest bardzo dobra i szybka dostawa! To działa tak, jak powinno. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Doskonałe światło o zaskakująco dobrej intensywności i czujnik światła otoczenia 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Dobry produkt, dobrze oświetla, ma duże pole oświetlenia może być używane dla dwóch osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    Under four weeks delivery. Small and compact bike front light. Comes without a retail box. Micro USB cable and bike mount holder included. No manual provided.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    OK, teraz spróbujmy produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.55
    • US$25.82
    • US$24.14
    • US$17.58
    • US$20.99
    • US$11.99
    • US$21.93
    • US$11.57
    • US$29.00
    • US$12.72
    • US$9.27
    • US$28.99
    • US$21.95
    • US$26.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$24.62
    • US$84.99