Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2537)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(2537)
    • 5 Star(2374)
    • 4 Star(128)
    • 3 Star(15)
    • 2 Star(12)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2017

    In my case the internal shock sensor (a tiny spring-shaped conductor around a spike on the PCB) is very insensitive: the lamp turns off every three minutes while cycling, only switches back on to a very strong tapping. Maybe the sensor should be short circuited, because in this state the auto power off (or autostart) function is a bug, not a feature. More detailed technical info: the main led current is not stabilized, it varies between 1A - 0,2A (as the battery voltage drops 4,2V to 2,8V), the brightness decreases in a similar ratio as the battery discharges. The maximal luminous flux can be about 350..400 lumen - based on the measured led current and Cree XP-G datasheet - in state '100% main light', but on average around 260 lumen (with 3,7V typical Li-polymer battery voltage and 2,2W led power). In power saving / 50% mode the leds PWM frequency is around 260 Hz.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2017

    I am impressed by the build quality. It has 1200 mAh battery and Cree white led and two small red led. With holder has 72 gr weight. Nice light patern

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Jestem zaskoczony: bardzo mały (patrz pierwsze zdjęcie, gdzie towarzyszy mu bateria AA) I absolutnie idealnie! Po pierwsze: można zobaczyć wszystko do 40 m na ulicy przed rowerem! Są przydatne funkcje: światło adaptacyjne (wg świateł środowiskowych), światło parkingowe (2 sztuki czerwonego dioda, patrz drugie zdjęcie), światło normalne, silne światło i migające. Jest zrobiony z dobrych materiałów, kolor światła wydaje mi się czysty biały. Na jej górze jest funkcja LED: jest niebieska, gdy przełączyłeś adaptacyjny tryb światła, czerwony aż do ładowania (przy dołączonym mini kabelku USB), kiedy jest w pełni naładowany. Jeszcze raz: Jestem zaskoczony, jak doskonały jest ten mały gadżet, polecany!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Mój ulubiony produkt i ostateczny vfm z chińskiego rynku. Czwarty, który kupuję. Krótko mówiąc, bardzo dobra jasność. Doskonała autonomia i bardzo lekka konstrukcja. Czujnik światła jest natychmiastowy i przekonujący ze swoim działaniem. Najważniejsze jest to, że mam pierwszy kupiony ponad rok, testowany na zimno, gorąco i czasami spada, a jednak działa jak nowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    The package states 400 Lumen not 600 as they sell it. But still value for your money. Band may be sturdier maybe...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Idealne światło roweru. Światło jest wystarczająco jasne, aby zobaczyć drogę przed nami przez 30 metrów. Również to widać z boku. Łatwy do instalacji na rowerze (jego podstawa mocowania trzyma się dobrze) oraz łatwo wyjąć światło i zmieścić się w kieszeni jako bardzo kompaktowy. Otwierasz przez długi naciśnij górny przycisk (- to jest trochę twardy przycisk w dotyku).Otworzy się w trybie inteligentnym i niebieskim wskazującym prowadzonym na górze. Tutaj natężenie światła zmienia się w zależności od środowiska. Następnie, jeśli naciśniesz przycisk, przechodzisz na czerwone światło (2 tryb parkowania diodami LED), następnie do światła niskiego, a następnie do wysokości. W końcu jest tryb powolnego błysku. Czas pracy na baterii wynosi ponad 1 i pół godziny. +W lekkim deszczu nie mam problemu. Kolor jest chłodny, biały. Jakość materiału jest dobra. Górna część wygląda na aluminium, a dolna plastik. Świetny produkt, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Światło jest niesamowite. Nie typowe tanie chińskie rzeczy, które są fajne, ale tylko na pierwszy rzut oka. Nie, to naprawdę małe światło jest jasne AF, a orientacja/projekt lampy/odblaska powoduje światło na podłodze przed tobą (w razie potrzeby). Zamówiłam dwa takie światła, kiedy przybyły w pełni je naładowałam i pozwoliłam, by Show testowało żywotność baterii. Podręcznik mówi 2h przy 100% jasności (i jest jasny). Obie lampy stają się trochę ciepłe na górze (aluminiowa góra dla dyscipacji ciepła, działa dobrze). Pierwszy wyłączony po 2h 20 min, drugi 10 Minut później po 2 i pół godziny. Zarówno w temperaturze poniżej 30/35°C (wewnątrz domu bez chłodzenia wiatru od jazdy) Mocowanie jest w porządku, ale nie wygląda na mocną, mam nadzieję, że nie wyhamuje. Opis artykułu i podręcznik mówi jego dla niemieckiego StVO/StVZO, może to dlatego, że nie miesza pojazdów przed tobą, ale nie ma na nim „K-numbre" ani żadnego innego numeru, Niech policja w Niemczech da ci grzywnę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2018

    Very good brightness. Sometimes it auto turn off in smooth riding. Modifing sensor can help it has more sensitivity. To modify it. You can bend center metal to be nearly a spring using nose pliers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    I'm very impressed.. Awesome bicycle light in a small size.I fully recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2017

    Can I get a new "Clamp" or is there no spare parts for this? without this part the light is useless. help!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.59
    • US$21.93
    • US$27.72
    • US$29.99
    • US$24.24
    • US$14.99
    • US$17.25
    • US$27.71
    • US$7.97
    • US$36.95
    • US$29.50
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$35.99
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$6.99