Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(149)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Paczka dotarła w oczekiwanym terminie. Był profesjonalnie zapakowany i przyszedł zgodnie z oczekiwaniami. Cała zawartość pudełka tam była, podłączyła i działa. Przetestowałem kilka urządzeń i elementów i zadziałał w 100%. Podłączony do wiertarki 1000w, telewizor, 3x100w światła i wentylator i wszystkie działały. Przetestuje więcej elementów z dużo większymi Watami i zobaczymy, jak to działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybyło jest idealnym stanie...ale nie można powiedzieć, czy to naprawdę to co kupiłem nie ma nic o informacji z tego....Mężczyźni marki ani model...patrzą zdjęcia....więc nie wiem, czy mogę zaufać inwerterowi (proszę Sprzedawca wytłumacz mi dlaczego tak brzydki ) jeśli mogę zaufać tak samo jak twoje ogłoszenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Ola personel produkt dotarł zgodnie z oczekiwaniami. Testowałem z wiertarką 550w i piaskarka pracowała bez problemu.Polecę, jak wartość nie jest wysoka i dla tego, co nazwał, jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    chegou em dois dias, tem boa construção e estética e veio bem embalado. já testei com consumo de 720W durante uma minutos e funcionou bem sem aparente aquecimento, recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    delivery time is large but I got delivered today and I m happy with bg. I noticed by is providing goods thats not easily available in any online and offline market so I m giving thanks to bg carry on your service accept one the whole delivery system.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Próbowałem małej baterii rowerowej i udało mi się uruchomić młynek o mocy 500w. Wydaje się działać, dopóki nie przetestuję czegoś mocniejszego. Jest nowy, ładny, ładny i lekki. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    A termék igen látványos,szép és jól működik.Idő előtt megérkezett és a szállító cég is megfelelően tájékoztatott az érkezésről.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Najlepszy Inverter, dobry produkt i doskonała konstrukcja. Bardzo proste w użyciu. Najlepsza wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Doskonały inwerter działa doskonale dobrej jakości, a także cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Bardzo szybka wysyłka, zamówiona 6.7. Otrzymana 9.7. Do tej pory wszystko działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 180
    • Ft18 162
    • Ft29 369
    • Ft40 907
    • Ft13 632
    • Ft47 552
    • Ft35 663
    • Ft15 437
    • Ft40 207
    • Ft59 440
    • Ft23 075
    • Ft14 968
    • Ft32 693
    • Ft48 599
    • Ft31 815
    • Ft24 216
    • Ft19 675
    • Ft18 180