Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Mam nożyce w ciągu tygodnia od zamówienia. Jako wolontariusz, miałem okazję użyć ich w wypadku samochodowym. Są one bardzo łatwe i intuicyjne w użyciu nie potrzeba instrukcji. Pasują idealnie do kaburz i praktycznie nie mogą być wyczuwalne na pasku. Cena jest o 25-30% tańsza od sklepu detalicznego. Jestem z nich bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    the plastic holster looks sturdy. it was in a pre-order cart when I ordered here in Bangood. It fits my rescue shear. love it and will recommend to my friends.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Niesamowite, świetna jakość, trochę drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dotarcie zajęło ponad 2 miesiące. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Otrzymałem nożyczki, ale jest wadliwe. Nie działa. Chciałbym otrzymać zwrot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Bardzo dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Kiedy nagłówek produktu mówi, że 6 w 1 Multifunkcyjny Nożyce Reagowania Awaryjnego spodziewam się dokładnie tego. Właściwie to zamówiłem dwa nożyce. Co dostałem? Dwie kabury! Dlaczego nie wyślesz kaburzy z nożycami? Dlaczego miałbyś wybierać nożyce lub kaburę? Dlaczego nie sprzedałeś kabury osobno? To miejsce robi się jak Ali Express, a to nie jest dobra rzecz. Jeśli sprzedajesz przedmiot, jedynym wyborem do wyboru będzie kolor lub rozmiar itp... Nie chcę nożyc czy kabury i żadnych nożyc. A dlaczego, jeśli zamierzasz dać wybór między nożycami lub kaburą, kaburza obejdzie te nożyce? Wiem dlaczego... Więc możesz naciągnąć kogoś, kto kupi coś, czego nie chce, pokazując bardzo niską cenę. Wal się Banggood. Chcę moje nożyce!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Małe, ale bardzo silne i wielofunkcyjne. Składam się. Metal jest świetny. Mam trop w sprawie pasa. Kupiłem na prezent dla mojego syna motorniczego, przyda się w samochodzie, jak zestaw mininarzędzi, zawsze pod ręką. Dostarczone szybko, uważny sprzedawca. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Dziś przyszedł, ale MISING molle kompatybilna z kaburą!. Twój dodatek reklamowany w kaburze. 3 gwiazdki do kabury przybędzie. Nożyce?Brak problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Cześć narzędzie ok, ale reklamujesz to z kaburą, ale nie przyszedł z narzędziem? Pozdrawiam Kungi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.30
    • US$34.99
    • US$45.99
    • US$19.99
    • US$59.99
    • US$15.99
    • US$24.99
    • US$19.99
    • US$32.49
    • US$15.99
    • US$37.49
    • US$54.99
    • US$17.99
    • US$199.99
    • US$32.89
    • US$169.99
    • US$16.99
    • US$38.10