Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(55)
    • 5 Gwiazda(46)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Mam nożyce w ciągu tygodnia od zamówienia. Jako wolontariusz, miałem okazję użyć ich w wypadku samochodowym. Są one bardzo łatwe i intuicyjne w użyciu nie potrzeba instrukcji. Pasują idealnie do kaburz i praktycznie nie mogą być wyczuwalne na pasku. Cena jest o 25-30% tańsza od sklepu detalicznego. Jestem z nich bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Niesamowite, świetna jakość, trochę drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    the plastic holster looks sturdy. it was in a pre-order cart when I ordered here in Bangood. It fits my rescue shear. love it and will recommend to my friends.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Bardzo dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Otrzymałem nożyczki, ale jest wadliwe. Nie działa. Chciałbym otrzymać zwrot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dotarcie zajęło ponad 2 miesiące. Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2023

    Produkt odpowiada opisowi i jest dobrej jakości Zajęło to dużo, dużo czasu, aby dostać się do mnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2023

    prodotto arrivato nei tempi, dovuto pagare alla consegna 2,5€ che per un articolo che ne costa meno di 1€ mi sembra tanto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2022

    Naprawdę nie tak źle. wyglądają prawie dokładnie do Raptor Leatherman po prostu nie tak gładkie cięcie, ale może być regulowana, jeśli masz trochę gwiazdy bezpieczeństwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2022

    Nawalili i wysłali mi tylko kabury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.17
    • US$32.99
    • US$18.16
    • US$5.64
    • US$33.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$18.39
    • US$9.63
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$7.77
    • US$32.99
    • US$35.64
    • US$16.99
    • US$8.26
    • US$13.99
    • US$10.99