Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Kupiłem od CZ, w zasadzie przyszedłem, ale opakowanie nie jest takie samo jak w Chinach, a zatem 4 gwiazdki. I z tym wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Otrzymałem go dzisiaj, bardzo dobry produkt, ciężki i mocny. Myślę, że dokonałem doskonałego wyboru. Już to badałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bardzo dobra opieka, w dobrej cenie. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Super 🙂 (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Szybka dostawa, wszystko jest dokładnie tak, jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Wczoraj przymierzyłam włosy, ale spodziewałem się więcej na ostrze „tytanowe". Włosy mi wyrywają, gdy obcinam je pod kątem kierunku włosów. Nawet kiedy przerzuciłem się na „precyzyjny trymer".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Używam siepacza z 6mm grzebieniem do przycinania brody. Ładuje się, wyświetlacz baterii jest ładny, a nożyce były ostre. Jestem zadowolony z jednostki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Dobry produkt, chociaż wciąż mogę go wypróbować. Byłoby dobrze, gdyby w paczce była ładowarka. Nie jest ona również zawarta w opisie, chociaż w ramce napisano, że powinna być załączona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Doskonały produkt i bardzo szybka dostawa! Bardzo się z tego cieszę! Dziękuję bardzo Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Bardzo solidny produkt i działa dobrze, przy okazji, w bardzo niskiej cenie. Zobaczymy, jak długo to potrwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.94
    • US$18.47
    • US$16.17
    • US$20.69
    • US$39.09
    • US$16.99
    • US$27.71
    • US$29.89
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$21.99
    • US$20.78
    • US$19.99
    • US$43.88
    • US$10.49
    • US$14.94
    • US$19.99
    • US$39.99