Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Jakość bardzo zła. Kravo klejone i połamane kamienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Produkt wysokiej jakości, ale do użytku osobistego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Pro: najlepsza jakość/cena. Wady: Kasza powinna być zaznaczona na podparciu. Jeśli kupujesz kamienie, oznaczanie ich na dole powinno być pierwszą rzeczą do zrobienia (oznakowanie zniknie przy pierwszym użyciu). Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Wszystko przybyło w dobrym stanie i porządku. Skargę chciałbym złożyć tylko, że kamień z 2000 r. nie jest wyśrodkowany na podkładzie. Zobacz zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Świetne bary, dobre, dosięgnięte w całości, bez rozdrabniania. Szybka dyspozytorka, szybka dostawa. Zalecane do zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    To są pieniądze! Gdyby tylko jeden z sześciu pękł...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    Perfectly keeps all my knives sharp. Very good packing for transport and good quality for a good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    mon colis est arrivé mais rien d'utilisable car complétement cassé impossible de l'utiliser ! je suis très déçue !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    excelente calidad y con entrega antes de lo esperado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2019

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.65
    • US$39.99
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$24.24
    • US$17.31
    • US$144.36
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$26.55
    • US$35.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$36.92
    • US$10.40
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$12.69