Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Nie dbałem o akcje ciemnoszary rekwizyty na moim F5D iFlight, z dużą ilością zieleni na ramie i ciele, nie mogę uwierzyć, że nie dostarczył te zielone rekwizyty jako dodatkowy zestaw. Są tanie, więc kupiłem zestaw i są tego samego stylu, wielkości i wielkości co rekwizyty. Wyglądają bardzo ładnie na moim F5D i naprawdę robią wszystko zielone pop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Co tu dużo mówić, rewelacyjne oryginalne śmigła do Nazgula 5 Evoque, ten kto latał na tych śmigłach to wie o czym mowa. Są super i polecam w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobre śmigła do nazgulv2. Kolor jest bardzo ładny i są dość wytrzymałe, już kilka razy rozbiłem drona z nimi i są idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Rekwizyty są identyczne jak te z Nazgul5 Evoque. Jeśli uważasz, że to mylące, że jest tu napisane 6 par: Opakowanie jest dostępne w 3 małych plastikowych torbach. W każdym z nich znajdują się 4 śmigła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Bardzo dobrze. Mocny materiał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Perfekcyjnie! jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    super hélice comme d’écrit mes là livraison à prit beaucoup plus de temps que prévue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Ładny i seksowny kolor 🤣

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Bardzo dobre śmigła. Bardzo je lubię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Akcesoria identyczne jak w przypadku pochodzenia Evoque Nazgul. Przybyli szybciej niż się spodziewaliśmy. Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$74.99
    • US$4.24
    • US$20.60
    • US$31.17
    • US$6.92
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$1.89
    • US$4.73
    • US$42.99