Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(386)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(386)
    • 5 Star(377)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/10/2021

    Nie dbałem o akcje ciemnoszary rekwizyty na moim F5D iFlight, z dużą ilością zieleni na ramie i ciele, nie mogę uwierzyć, że nie dostarczył te zielone rekwizyty jako dodatkowy zestaw. Są tanie, więc kupiłem zestaw i są tego samego stylu, wielkości i wielkości co rekwizyty. Wyglądają bardzo ładnie na moim F5D i naprawdę robią wszystko zielone pop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Używam również F5 na Titan XL5, najlepsze, świetne uczucie, wielki rejs i stabilność nawet w stylu dowolnym. Dobry w pamięci i jeśli nie manewrujesz na własnych turbulencjach, bardzo trudno natknąć się na myjkę lub defekty. Odporny na prawe i czarne widzisz zdecydowanie mniej, świetna opcja dla ramek X, zauważasz znacznie mniej w cam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Oryginalna rzecz fabryczna. Ogromny, ale wciąż elastyczny. To nie jest moje pierwsze zamówienie, więc mogę powiedzieć z doświadczenia, że jest bardzo wytrzymałe. Jest bardzo wymagająca, nie znalazłam jeszcze linii, a to całkiem dobra równowaga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Ogromny, ale wciąż elastyczny. To nie jest moje pierwsze zamówienie, więc mogę powiedzieć z doświadczenia, że jest bardzo wytrzymałe. Jest bardzo wymagająca, nie znalazłam jeszcze linii, a to całkiem dobra równowaga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Jest tu w jednym kawałku. Oryginalne części fabryczne, wszystko bez zarzutu. Sprawdziłem niektóre z nich i było w porządku. Ten neon zielony i neonowy żółty jest dziki, ale może łatwiej go znaleźć, jeśli gdzieś spadnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Rendben megérkezett. A kidolgozás jó, sorját nem nagyon találtam. Pár darabnak szúrüprübaszerűn megnéztem a kiegyensólyozottságát - teljesen jók, nem ütnek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Co tu dużo mówić, rewelacyjne oryginalne śmigła do Nazgula 5 Evoque, ten kto latał na tych śmigłach to wie o czym mowa. Są super i polecam w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    To samo, co mam na moim Nazgul5 v2, więc powinno być świetnie. Z CZ do RO mniej niż tydzień. ( Z wyjątkiem dni weekendowych ) Dodam kilka fotek z moimi starymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Rekwizyty są identyczne jak te z Nazgul5 Evoque. Jeśli uważasz, że to mylące, że jest tu napisane 6 par: Opakowanie jest dostępne w 3 małych plastikowych torbach. W każdym z nich znajdują się 4 śmigła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Są w sektorze 5 V3 i działają świetnie. Kupiłem je jako zamienne śmigła i byli bardzo zadowoleni. Nie ma problemu....kosili trawę, która jest piękna.. 🤣🤣🤣

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$3.99
    • US$4.99
    • US$20.14
    • US$6.92
    • US$4.99
    • US$9.50
    • US$23.59
    • US$4.24
    • US$3.44