Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(266)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(266)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2019

    2回目の購入(^-^) 室内で飛ばす想定でなんとなく組んだ2インチで使ってます 低い回転のモーターに他のプロペラの組み合わせで飛ばしたところ 室内では少しパワーが有り過ぎかな?と思ったので 屋外で飛ばしたところめっちゃ遅い 室内を諦めてプロペラだけ替えて屋外用にならないかと思いハイピッチのプロペラを探しましたが見つからず この商品だけはピッチの記載がなかったのですが 試しに使ってみたらいい仕事しました(^-^) レスポンスもよく 速度も出ます(^-^) モーターがモーターなので速くはないですが 遊べる仕様になりました(^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    These are great props and work perfect on my Geprc Cinepro 4k, iFlight Cinepro 4k and my BetaFPV 85x 4k Whoops. Best thrust,punch and all around power of any props I have tried on those whoops.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Kup czerwony dla iFlight CineBee 4K(^-^) CineBee 4K na Homemade 2" i 90 mm Próbowałem wszystkiego i zauważyłem, że wszystkie samoloty zamieniły się w to śmigło Kupiłem też czerwony (^-^) aby spróbować zrobić tylko CineBee czerwień 4K (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2018

    First impression, WOW!!. Lets see if this Prop trust enough for this setup Setup for 2S Lipo : Racerstar 1108 6800KV Mamba F405 Mini 25A Micro Avan 2" propeller LDARC ET100 Will re post for an update

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Rekwizyty są trwałe i potężne dla 2in Polecam je dla każdego quada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    ok 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    hélices de muy buena calidad y excelente desempeño

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2019

    純正より静かです。4ブレードだと、大人しくなり負荷が大きいです。2枚にするとフルスロットルでも5A位で、丁度良さそうです。 ネジで止めるとEリングがあるのでブレます。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    I would say it does not have that much speed but it is very smooth and well balanced prop. In compare to others. For high kv as mine on 7500kv it performs great giving me pretty decent control

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Słyszałem świetne rzeczy o tych rekwizytach. Planowanie użycia tych silników EMAX RS1106 II na ramie TBS Source Micro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 627
    • Ft1 364
    • Ft3 005
    • Ft27 993
    • Ft5 856
    • Ft3 005
    • Ft3 252
    • Ft23 308
    • Ft2 617
    • Ft2 627
    • Ft22 459
    • Ft3 379
    • Ft6 706
    • Ft4 554
    • Ft3 903
    • Ft3 607
    • Ft6 182
    • Ft2 591