Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Przybyli wcześniej niż się spodziewali, wyglądają świetnie, mam nadzieję, że wytrzymają długo.. Polecam je! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Ten, który chciałem był elastycznym silikonem, który zajmował się kształtem miski i był trwały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2019

    Good in no frost fridges to keep things fresh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Good produt. very useful!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Właśnie je dostałem i próbowałem jak dobre są. Zauważyłem, że nie mają otworu do powieszenia ich na sucho, jak na zdjęciu w AD. Czy dostalem zly produkt? Na razie dam mu neutralną ocenę 3, ponieważ nie jestem jeszcze pewien, czy są dobre, jak twierdzono. Zaktualizuję go po pierwszym użyciu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Lekka waga i skuteczne ze szkła i ceramiki, ale nie działa tak dobrze z plastikowymi pojemnikami. Mimo to, o wiele lepsze niż folia jednorazowa i lepsze dla środowiska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    En principio parecen un poco endebles. Cuando las use y compruebe, daré una opinión más precisa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dobry artykuł. Bardzo rozciągliwy i dobrze wykończony. Niestety w mojej kolejności dołączono tylko 5 pokrywek zamiast zamawianych 6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Dałem go jako prezent. Po tym, jak próbowali, poprosili mnie, żebym kupił dwie paczki. Jest to najlepsza recenzja, jaka jest możliwa do zrobienia :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo pomaga w przechowywaniu na lodówce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.55
    • US$6.99
    • US$9.19
    • US$11.54
    • US$18.89
    • US$8.07
    • US$15.00
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$29.99
    • US$9.19
    • US$5.76
    • US$20.78
    • US$8.04
    • US$20.78
    • US$9.90
    • US$144.99