Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Produkt przyszedł niespodziewanie bardzo szybko.Banggood, To zmieniło sposób wysyłki jej produktów, I jest to bardzo dobre dla jej klientów.Do tego produktu należy kabel do ładowania i dwa samoprzylepne taśmy stymulacyjne. Ładowarka musi do: 5v=1A( USB) i moc znamionowa: 6 W.Attention! :Lepiej jest naładować produkt przez 2 godziny przed pierwszym użyciem produktu.Uwaga specjalna: Wyjąć tylko akumulator podczas usuwania tego produktu.Doładowany masażer kręgosłupa szyjnego ma wbudowany akumulator litowy. I po około półtorej godziny chce być naładowany masaż.Pakiet nie zawiera pilota.Ale to nie jest poważny problem w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Otrzymałem produkt, ale niestety ekran nie działa, nie jest aktywowany, nie mogę z niego korzystać. Proszę firmę o zwrot moich pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Szybka wysyłka. Pierwsze wrażenie: dobra jakość. Proszę podać suplement na czas operacji później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Świetny wybór. Przybycie przed planowanym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo szybka dostawa (25/5 - 1/6). Dobrze dobrany element w opakowaniu 😃

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Πραγματικά λειτουργεί, έχει 4 προγράμματα και 15 σκάλες έντασης, στην αρχή "τσιμπάει" λίγο λόγο του ρεύματος αλλά συνηθίζετε και πραγματικά αφού τελειώσουν τα 14 λεπτά θεραπείας νιώθεις την ανακούφιση, θεωρώ ότι είναι μια καλή αγορά.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Zamówiłem dwa produkty z nietkniętym opakowaniem, ale w obu nie działa, włącza się tylko niebieskie światło i nie można go właściwie używać, ponieważ nie rozumie się, jak ustawić programy. Chcę zwrotu pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Co za niespodzianka!! Zamówiłam to 14 dni temu i dotarła dziś rano DZIĘKUJĘ !!! Po naładowaniu baterii spróbuję go szybko. Wygląda bardzo ładnie, był dobrze zapakowany więc mam nadzieję, że pomoże mi z moimi problemami szyi i ramion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Krem ile Kullanıldığında güzel, ısıtma olması da güzel , ancak boyunda iken kumanda etmek yetenek istiyor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Mój status mówi, że rozkaz został wykonany jeszcze nie otrzymałem mojego zamówienia, czy ktoś może asystować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 145
    • Ft6 726
    • Ft6 405
    • Ft16 018
    • Ft25 631
    • Ft7 367
    • Ft10 728
    • Ft8 745
    • Ft19 223
    • Ft28 836