Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(248)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(248)
    • 5 Star(215)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Bardzo dobre te tropy. Ma czujnik podchodzenia, około metra i czujnik światła, zapala się tylko wtedy, gdy jest nisko w środowisku. Mini ładowanie usb jest wyposażone w metalową podporę dla kleju przypominającego magnes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    ...mała, ale piękna lampa... ...z sześcioma strzałami... I nie sześć kawałków... .. wszystko zgodnie z opisem produktu. .. Dobrej jakości materiały. Bateria trzyma się dobrze. .. stosunkowo szybka misja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Doskonały produkt i do tej pory spełnia swoje funkcje bez wad, zobaczymy życie przydatne i dla oferty cena 4 dolarów jest bardzo warta, droższa już nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Otrzymałem zamówienie w 16 dni w dobrym stanie. Białe światło nocne LED jest całkiem jasne. Działa zgodnie z opisem. Nie ma jednak kabla USB ani adaptera do ładowania (który powinien być dołączony). Skontaktuje się z obsługą klienta o pomoc w odpowiednim czasie. Należy pamiętać, że wszystkie instrukcje & informacji są drukowane na małym papierowym opakowaniu, tylko w języku chińskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wyśmienicie. Praktyczny i łatwy w instalacji. Z ładowarką mobilną 5.0v, która spędziła 1:30h na pełne naładowanie. Oszacuję czas trwania naładowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Bardzo wydajne urządzenie, każdy ruch i już włącza światło oświetlające środowisko, naprawdę mi się podobało, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Produkt jest bardzo dobry dla małego domu i nie brakuje cenzorów Polecam produkt ładowny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Rozświetla się bardzo dobrze i oświetla pokój. Czujnik działa bardzo dobrze na ruch. Cena super. W pakiecie nie było instrukcji obsługi i ani kabla usb. Pudełko, wszystko po chińsku. Należy podać język angielski.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przybyli tak dobrze, jak widać na zdjęciu nieco poobijani. Ale firma odpowiedzialna za dostawę.. Wysyłam rozkaz z dala od mojego obszaru. Kiepska usługa ekspresowa miejska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Pudełko było trochę pomarszczone, ale światło jest w porządku. Działa bardzo dobrze. Szkoda, że światło nie ma wyłącznika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 274
    • Ft6 608
    • Ft8 325
    • Ft4 923
    • Ft2 832
    • Ft4 913
    • Ft5 297
    • Ft9 839
    • Ft7 188
    • Ft5 077
    • Ft3 150
    • Ft25 359
    • Ft4 916
    • Ft2 645
    • Ft2 645
    • Ft5 241
    • Ft5 297
    • Ft3 782