Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(84)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(84)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2020

    Otrzymałem dziś paczkę, Szepty są estetyczne Nie są olśniewające, włączają podejście, jak światła przewodnie w ciemności, Posiada baterie, ładowane USB z każdej ładowarki do 5V. Świetnie dla mnie, Dziękuję, Michał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Błyszczy i reaguje dobrze, ale ciepły biały świeci raczej mocno i źle żółty. Inaczej, satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Światła spełniają funkcję, dla której je zdobyłem. Światło w nocy, kiedy zmieniam dziecko, albo idę do kuchni lub łazienki. Nie musiałem jeszcze naładować baterii, po tygodniu użytkowania. Świetnie, że nie musisz używać baterii. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Super wygodne nic drukuj po prostu idź

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Jestem zadowolony ze światła, ale zamiast ciepłego, mam zimny biały. Zamówiłam jeszcze raz, mam nadzieję, że będzie ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    Small good light. Strong magnet. I am satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    To nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Nie ma takiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    6 LED USB Rechargable PIR Motion Sensor światła są dobrze wykonane i wykończone. Działają one bardzo dobrze jako światła nocne. Są to dodatkowe elementy, które już mamy w użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 691
    • Ft4 937
    • Ft7 267
    • Ft10 301
    • Ft2 640
    • Ft3 225
    • Ft6 936
    • Ft4 488
    • Ft4 577
    • Ft3 814
    • Ft5 284
    • Ft6 275
    • Ft4 045
    • Ft4 623
    • Ft724
    • Ft6 484
    • Ft4 256
    • Ft3 050