Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2020

    Wszystko idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2019

    It looks strong

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Dotarło w czasie, który miało być. Pasuje idealnie na wężu i na dystansie okiennym, więc polecam to każdemu, kto używa przenośnego przenośnego przegubu i wywietrza przez okno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gusVIP5
    GI
    06/08/2019

    Item received on time and as specified in description. Good quality plastic. Oval connection is slightly larger than my original window vent so will need to cut this and see how well it fits. I like it has two screw holes one on either side to fix to vent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Wszystko dobrze, niestety musiałem czekać półtora miesiąca na produkt, Sommer prawie zniknął, ale mogłem zamówić wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Idealny do tego, czego potrzebowałem, bo był uniwersalny. Brak wskazówek zegara ani nici przeciw zegarowi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Połączenie jest dobrej jakości. Czas dostawy (UK) był dobrze w ciągu 5 zapowiedzianych dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2020

    Cześć, Średnica nie pasuje do naszego węża. Nie wiem, gdzie mam się domagać. Czekam na zewnętrzne adaptery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    Bonne qualité du produit. Livraison dans le délai prévu. Totalement satisfait de ma transaction.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    Идеально подошло к моему напольному кондиционеру.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.65
    • US$8.23
    • US$40.41
    • US$9.59
    • US$21.96
    • US$16.66
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$41.99
    • US$42.59
    • US$4.59
    • US$72.75
    • US$59.99
    • US$42.49
    • US$20.99
    • US$32.33
    • US$19.99