Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Działa w porządku. W domu używam adaptera mocy z odpowiednim złączem i wyjściem 2.5A, więc ist może ładować 3 przy 0,6A i 3 przy 0,2A w tym samym czasie. Na zewnątrz używam moich baterii 3S

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zgodnie z oczekiwaniami, działa dobrze, jest po prostu fakt, że potrzebujesz własnego źródła zasilania, i akumulatory HV nie są w pełni naładowane, mają do 4,35 w pojemności, ale tylko 4,29 ~ 4,3 podczas ładowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Doskonała ładowarka do ładowania li lub LiHV z możliwością załadunku do 6 li w tym samym czasie i widzenie poziomu obciążenia przez cały czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Działa zgodnie z oczekiwaniami, zewnętrzne źródło zasilania jest potrzebne i nie jest zawarte w pakiecie, ale to było oczekiwane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Ładowarka działa. O co jeszcze możesz prosić? Szybka wysyłka do USA też

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    зарядка норм ... но есть расхождение в вольтаже по портам ... не критично но все же...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Ładowanie wygląda dobrze i jakość, nie sprawdzone, ale myślę, że nie powinno być problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bozVIP5
    GB
    02/03/2019

    charges 1s batteries to 4.20v or 43.5 hi volt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2018

    excelente carregador para as lipossolúveis dos nossos micros além de carregar através de outra lipo da para ligar um transformador. serve para carregar um telemóvel e ainda dá para carregar dois tipos de bateria as de 4.35 e as de 4.2v

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft35 673
    • Ft9 580
    • Ft6 486
    • Ft3 382
    • Ft6 619
    • Ft3 445
    • Ft3 648
    • Ft1 988
    • Ft2 297
    • Ft17 257
    • Ft1 988
    • Ft7 299
    • Ft26 551
    • Ft8 295
    • Ft3 648
    • Ft1 988
    • Ft2 652