Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    I needed something to organize the pills I have to take everyday. But I didn't want a huge, weekly box. So, this was the ideal. It's divided into six spaces or, if you want, just three big ones. It's perfect for the pills of the day (at least for me). Another banggood object I would recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Wszystko co kupisz w Banggood jest fantastyczną jakością cena super godna polecenia ten pigułek używam do śrub PC!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Czas dostawy jest bardzo dokładny, proces dostawy jest również bardzo szybki, a towary są stałe... Dziękuję, szefie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Praktyczne pudełko na pigułki. Możesz usunąć wewnętrzne części, aby skonfigurować liczbę slotów w wewnętrznej sieci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dobra jakość jak na pieniądze. Pudełko jest wystarczająco solidne, aby łatwo nie zniekształcić lub złamać. Pieczęć może utrudnić otwarcie, jeśli nie masz mocnych palców. Trochę smaru pomaga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Potrzebowałem prostego uchwytu na witaminy i inne leki, gdy podróżuję do pracy. Użyjcie mojego bagażu podręcznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Świetny element

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 492
    • Ft7 324
    • Ft3 966
    • Ft14 652
    • Ft4 699
    • Ft3 019
    • Ft4 577
    • Ft3 661
    • Ft3 019
    • Ft8 854