Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(271)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(271)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    Cześć Informacja o namierzeniu: 00343429632091102 poprzez Banggood Express Przewidywany termin dostawy: 2020-12-31 08:51:34 Urządzenie działa, ale bateria nie jest taka jak opisano Powinna: bateria litowa 2 x 5V, 6500mAh (w tym akumulator litowy) Tylko: 1x 5300mAh To nie jest w porządku! było werden sie machenjPytanie111305107906262046127_160924843208 Oczekuję odpowiedzi MfG pes335

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobrze za tą cenę. Odciąłem 1 gwiazdkę na czas dostawy. Najpierw otwieram pudełko i martwię się, że nie działa. Bo nie zaczyna się, a zielone światło nie miga. Niż mierzę baterię i jej 2,3 woltów. Niebezpieczny poziom dla baterii lipowych. Niż naładuję napięcie wynosi 4.2 woltów. Podczas ładowania około 3,3 wolt urządzenie budzi się i zapala światło zielone. Testuję 4 poziom z paskiem 0,15 i na koniec działa. Dobre dla amatorów. Dobrze za tą cenę. Odciąłem gwiazdkę za przybycie do Istambułu za 45 dni. Kiedy otworzyłem pudełko, myślałem, że jest zepsute, bo urządzenie nie działa. Ale po naładowaniu, ocknął się. 4. Jest dobry po poziomie. Ciężko jest na 0,20 niklowej pasku. To dobry pas. 15 mm wychodzi z niego. Proste w użyciu jest bardziej wytrzymałe, jeśli trzymać końcówki punta blisko.Wielkie dla amatorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dobry Produkt! Zamówiłem już jeden, używam go. Zamówiłem to dla mojego przyjaciela, jemu też się podobało. Jeśli jest wyładowany, LED nie będzie wskazywał przez jakiś czas podczas ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tom
    DE
    03/03/2021

    To urządzenie ma bardzo dobre wrażenie! (zaginęła rurka psychiatryczna - co mnie już nie martwi) Na Youtube można oglądać różne filmy o tym produkcie - był często chwalony. Lipo należy ostrożnie naładować (tylko po osiągnięciu temperatury pokojowej) - w razie potrzeby za pomocą zewnętrznych ładowarek (z obszaru RC). To urządzenie zrobiło bardzo dobre wrażenie!(brakło tuby psychiatry- ale to mi nie przeszkadza) Można oglądać różne filmy na temat tego produktu na YouTube- był często chwalony. Lipo należy ostrożnie naładować (tylko wtedy, gdy osiągnie temperaturę pokojową) – w razie potrzeby za pomocą zewnętrznej ładowarki (z obszaru RC).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Bardzo mi się podobał, 👏👏👏👏👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Korytarz jest bardzo szybki i dostarczany przed oczekiwaną datą.Kocham Banggood prawdziwą firmę.Zdecydowałem się kupić tylko od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Idealnie. Bateria się zepsuła! Dzwonek 2V. Martwiłem się, bo z powodu tego, że niski główny obwód nie był zasilany i nawet led nie zapalił się, wskazując na ładowanie. Po kilku godzinach odpalają światło i wszystko działało zgodnie z oczekiwaniami. Spot spawał wiele komórek w moim mini projekcie ściany energetycznej do garażu. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Mój komentarz do produktu znajduje się na pierwszym zdjęciu poniżej. Mogę powiedzieć, że mi się podoba. =========================================================== Mój komentarz do produktu jest na pierwszym zdjęciu poniżej. Krótka i do tego stopnia, że mi się podoba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobry Produkt! Łatwy w użyciu, łatwy w obsłudze. Bardzo praktyczne urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Produkt dostarczony pod adres w ciągu 7 dni Dobry w małych pracach Nie zapomnijcie naładować, kiedy pierwszy raz przyjedziecie Można rozpocząć użycie, gdy bateria jest bezpośrednio zielona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$86.99
    • US$17.31
    • US$8.10
    • US$8.99
    • US$129.99
    • US$53.99
    • US$8.99
    • US$265.99
    • US$187.99
    • US$26.99