Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Montaż jest bardzo prosty i niezbędne klucze Allen zostały włączone do pakietu. Śruby zostały dostarczone w dwóch torbach, więc musiałem je posortować przed rozpoczęciem montażu. W sumie zajęło mi to 2 - 2,5 godziny, aby go złożyć (sortowanie wliczone). Link do instrukcji na polu nie działa, ale jeśli wygooglujesz SN1300 RC, znajdziesz mnóstwo filmów i przewodników. (https://www.youtube.com/watch?v=Zpkuj08v-KE) Wygląda na to, że części aluminiowe nie mają wykończenia, musiałem usunąć trochę opiłków metalu z maszyny CNC i krawędzie są dość ostre (nie nadają się dla małych dzieci). Jedna skrzynia biegów się zacięła, więc musiałem ją otworzyć. Po prostu otwarcie obudowy i umieszczenie jej z powrotem, naprawiło mój problem. Podwozie jest solidne i posiada wiele punktów mocowania. Ponadto pakiet zawiera dodatkowe śruby i przekładnie. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu i polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2019

    Followed the picture-by-picture build process in the link provided (sticker on the box); the build was easy enough to complete within a few hours. Be sure to align the driving wheel panels when building the driving wheels (and test them inside a piece of track if you're unsure!). There's a fair bit of slack on the tracks, but not enough to slip off, so that should offer some relief on rough terrain. A good size and weight, and the suspension is simple but effective. Note; there's some sharp edges on the panels; I'd recommend sanding the edges a bit, or wearing gloves during assembly. Or just be more careful than I was (about four cuts 🙈). A more detailed (English) manual would be nice, but got it together without it.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Awesome kit, came with plenty of spare nuts and bolts.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    The robot is poorly documented but it otherwise it seems of reasonable quality. The motors are very powerful.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Dziękuję, jestem tutaj.Instaluję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2018

    This chassis comes as a box stuffed with a couple of bags of assorted parts. After carefully checking everything against the pictures I confirmed that everything was there and there and were even a few extra fasteners. After searching around on the internet I was able to find some basic pictorial assembly instructions and began putting it together. Assembly was fairly straight forward but you MUST be reasonably mechanically inclined and take your time to get everything lined up correctly. I am building this tank as an RC only FPV rig that will have a pan/tilt camera platform for FPV and HD recording cameras. I will update with pictures and video.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Niezły zestaw, jak inni mówili wiele śrub zostało; jedynym problemem było to, że miałem 1 zębatą płytkę koła złego rodzaju, ale łatwo wywiercić, aby naprawić. Instrukcje (link w wykazie i kod pola działał poprawnie) mają małe powiększenie, aby wyjaśnić pewne szczegóły, ale są wystarczająco jasne, & sporadyczna tajemnica („Śruby kwiatu śliwki" - poprzez Google tłumacz!) jest wkrótce rozpracowana (Crosshead) i są szczegóły, takie jak dobranie krążków kół, które nie są wymienione, ale dość łatwe do uporządkowania. Ale nie zabawka dla dzieci, może 12 lat, i budowa zajęła kilka godzin mniej niż pełna uwagę. Teraz dodamy Arduino, akcesoria Pi &

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2018

    This is a nice robot platform but it was missing two of the torsion springs and one of the motor mounts. There were no assembly instruction that made sense. However the photos provided enough detail for me to figure everything out. I will probably need another one before long.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2020

    Rozkaz przyjęty.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2018

    produit de très bonne qualité, mais la notice d'assemblage n'est pas très claie. Je l'utilise avec Arduino. reçu très rapidement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$28.88
    • US$27.71
    • US$17.31
    • US$4.61
    • US$25.99
    • US$10.38
    • US$21.93
    • US$12.71
    • US$33.99
    • US$57.49
    • US$11.99
    • US$49.44
    • US$19.99
    • US$15.00
    • US$12.69
    • US$8.25
    • US$49.99