Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(479)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(479)
    • 5 Star(437)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Przesyłka przyszła w kolejności. Nie było żadnego problemu. Jestem zadowolony z produktu. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    Good quality item, the contacts are firm and strong, ideal to change the type of connector. indispensable product nowadays and excellent value for money. Article de bonne qualité, les contacts sont fermes et costauds, idéal pour changer le genre de prise. Produit indispensable de nos jours et d'un excellent rapport qualité / prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Z czystym sumieniem mogę polecić ten produkt. Ten element jest wygodny, dobrze wygląda, tani, stabilny, solidny i przydatny. Bardzo mi się podoba. Wygląda przyzwoicie i co najważniejsze - jest solidnie wykonany i przydatny. Jest dobry w użyciu. Polecam go wszystkim w potrzebie, bo to naprawdę bardzo dobra rzecz. Wszystko w porządku z paczką, nic nie zostało złamane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2017

    Заказ пришел за 11 дней, упаковано отлично, все пришло целым. Оптом на сайте оказалось заказывать дешевле, чем по одному переходнику. Все пять проверены, может показаться что туговато вставлять вилку, но думаю разработается со временем.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2020

    Dobre połączenie, nawet jeśli produkt jest nieco inny od zdjęć na stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Tanio. 5 sztuk. Jakość jest dobra. Ciasny pas, żeby nie odpaść łatwo. Idealnie pasuje do 90 stopni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    tutto sommato contento di sicuro non mi fiderei a collegarci qualcosa che consumi più di A4 500 watt sulla spina c'è scritto 6 Ampere 125 250 volt quindi immagino siano Sicuri per ora funziona tutto bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2018

    article conforme à la description. bien pour le voyage. bon pour les produits Xiaomi

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 949
    • Ft19 027
    • Ft2 557
    • Ft1 461
    • Ft4 515
    • Ft2 532
    • Ft5 852
    • Ft2 193
    • Ft1 632
    • Ft3 660
    • Ft5 120
    • Ft2 215
    • Ft5 120
    • Ft1 632
    • Ft2 928
    • Ft4 753
    • Ft3 656
    • Ft2 193