Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Bardzo kompaktowy i estetyczny sprzęt. Daje dobre zakończenie waszym zgromadzeniom. Liczne możliwości okablowania, aby zwiększyć zakresy pomiaru prądu przy użyciu przetoki. Znana wada, nie ma wytłumaczenia dla okablowania modułu. Po badaniach, znalazłem te trzy okablowania, które powinny być bardzo przydatne! Ten moduł jest tak praktyczny, że będę musiał zdobyć dwa kolejne dla moich modeli.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2019

    Voor de ombouw van een ATX computer voeding naar een lab voeding. Er was online geen duidelijk schema, maar dit is zoals ik het heb aangesloten. Een beetje bij regelen zal nodig zijn. maar er staan regelingen op, i_adj en v_adj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    Finally they arrived !!!! In a very short time!!!!! Beautiful these 5 Mini digital voltmeter DC 100V 10A Double led display in a fantastic blue + red color! Measures DC voltages from 0.0V to 100V, measures DC currents from 0 to 999mA and from 0 to 10A. It is powered by a voltage ranging from 4.00V to 30.0V DC. It has an error tolerance of: voltage error: ± 0.1% current error: ± 1% Absorbs very little around 20mA and offers a reading every 300ms. In black ABS it measures 48 x 29 x 22 mm What about good manufacturing, good materials, excellent quality / price ratio! Everything always great here on Bang Good! Thanks Bang Good !!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Naprawdę jak 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Przybyło w wielkim balonie wszystko ok gratulacje dla najwyższej klasy sprzedawcy 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2022

    Działa jak reklamowane. Okablowanie jest następujące. Zastosuj czerwone i czarne przewody 18 AWG do ujemnego na obu końcach zasilania i ładowania. Użyj oddzielnego nowego przewodu dodatniego, aby połączyć dodatnie na obu końcach zasilania i obciążenia, wprowadzając zarówno czerwony, jak i żółty 22 AWG na trasie. Czarny 22 AWG pozostaje nieaktywny. Zdjęcie zrobione przed termokurczliwością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2022

    W końcu przyjechali. Magazyn USA jest szokujący w dostawach. Tylko przetestowany jeden i działa zgodnie z oczekiwaniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Całkiem ładny moduł ze stosunkowo dobrą precyzją. Łatwo jest to podłączyć i działa niezawodnie. Użyłem go do zasilania z regulacją DIY. Uważam, że szerokie napięcie zasilania jednostki jest bardzo przydatne. To ułatwia system.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Przyjęłam. Jeszcze nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Wszystko było w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.74
    • US$26.99
    • US$3.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$12.99
    • US$4.59
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$4.59
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$13.79
    • US$50.59
    • US$10.34
    • US$6.31
    • US$9.99