Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    the device is very small but works well. I used it for a 3d printer to do filament run out detection

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2016

    Los compré para probar que tal y son muy buenos. Tienen buen clic y la construcción de la ruedita está muy bien realizada. Pienso que pueden durar mucho. Voy a comprar más y las recomiendo a todos los constructores de impresoras 3D y CNC. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2017

    Work as described. Not much else to see. Nice roll to the roller, the connect reliably. I'd definitely buy more!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    mini capteurs à galet ils sont parfaits pour des fins de cours je partage les plans détaillé du capteur suite à leur réception:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2019

    Exatamente como descrito, Obrigado Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2016

    I broke one of these switches while installing them. I would say they are worth the price. i Used # 2-56 screws for mounting them.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Perfekcyjne przedmioty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    livraison très rapide merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2017

    They are nice small of concept and therefore easy to install forinstance at or even in your entrance doors or windows,that's what I did ,just a idear for you maybe ,Pete.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BobVIP3
    RU
    17/04/2020

    Mam paczkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$3.99
    • US$4.19
    • US$9.23
    • US$7.99
    • US$49.99
    • US$44.99
    • US$29.99
    • US$3.99
    • US$7.99
    • US$21.99
    • US$15.00
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$4.99
    • US$41.57
    • US$20.78
    • US$3.99