Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(127)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(127)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Wygląda dobrze i szybko. Zalecany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Pozycje zgodne z opisem. Przetestowany jeden przedmiot, działa dobrze. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Prace zgodnie z przeznaczeniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2017

    Amelyik nem hibás, az megfelelően működik. A potenciómétere egy kicsit silány minúségű, de ár érték arányban rendben van, csak kár hogy az egyik hibásan érkezett, nem lehet állítani a kimeneti feszültséget rajta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    Tested one piece out of five and it's working fine. But these circuits at lithium ion battery also works like a battery eater.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    Bom produto, bom vendedor, boa loja! Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    dc dc DC nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2017

    Picked up a bunch of these for some projects I'm working on. The traces are nice and clean and there is no flux residue on them. Nice large traces for the power rails.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2017

    Trés peu d'ondulation, pas besoin de filtre, ideal pour toute sorte d'application. je le recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2016

    Good product, well made, It works, the same as in the photographs in the shop. Thank you very much. I order the same thing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 261
    • Ft1 261
    • Ft1 166
    • Ft3 158
    • Ft3 648
    • Ft4 011
    • Ft8 531
    • Ft9 128
    • Ft2 586
    • Ft2 551
    • Ft2 842
    • Ft1 261
    • Ft945
    • Ft1 893
    • Ft1 261
    • Ft6 318
    • Ft1 577
    • Ft1 261