Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(248)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(248)
    • 5 Star(242)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Oryginalny produkt Creality. Przybył w ciągu 12 dni roboczych po wpisie, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    Molla più dura rispetto all'originale. Perfetta per Ender 3 Pro

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2019

    Great upgrade springs. the bed leveling is easier with these stronger springs. Fits perfectly. I added a washer to the installation to prevent the spring ends from digging into to the hot bed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dojazd ładnie szybki i dobrze zapakowany, bez wad, wyjątkowa jakość, polecam! Szczególnie dla tych, którzy mają Creality Ender 3 V2, ponieważ wiosna jest bardzo krucha i powoduje wiele bólu głowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    New springs for my 3D printer's heating bed. I haven't assembled it yet, but it looks just like it should. I highly recommend both the product and the seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Niewiarygodna jakość w opakowaniach i dostawie. Przedmioty są markowe i pakowane indywidualnie. Myślę, że to najlepsza oferta, jeśli chodzi o sprężyny do łóżka. Brawa dla Banggood tym razem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2019

    orjinaline göre oldukça sert. ısıtıcı tablanın kablo bağlantısı olan yerdeki yayı değiştirmedim sert olduğu için ayar tutmuyor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przyjechał bardzo szybko z Chin, wszystko było w porządku, nie zainstalowałem jeszcze na moim Enderze 3 Pro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2019

    adiós a calibrar tanto con estos muelles. en particular no me gustan en amarillo pero cumplen muy bien su función

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Świetnie pasują do mojej rzeczywistości ender 3 i są ładne i silne w porównaniu do sprężynek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$189.00
    • US$18.99
    • US$24.24
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$5.76
    • US$199.00
    • US$11.54
    • US$35.99
    • US$2.40
    • US$11.54
    • US$1.79
    • US$29.99
    • US$259.00
    • US$1.19
    • US$36.99
    • US$999.99