Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/05/2017

    petit voltmètre coloré, léger, bien visible qui vous permet de surveiller vos accus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt jest dobrze przetworzony, wygląda dobrze, mam już wbudowany, pracował, ogólnie jestem zadowolony, z wyjątkiem czasu dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2017

    It indicates voltages between 7,8 V (all diodes) and 6,7V (last diode disappears). I think low voltage when last diode is not lit should be about 7V, when the battery voltage is not dropping so fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2017

    Status baterii widać z daleka i nie muszę się zastanawiać ile volt ma być na baterii. Status d;a idiotów ale jest rewelacyjny tylko trochę duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • wso55
    FR
    21/10/2017

    petit indicateur de tension très léger et bien visible. Joli, il est bien utile pour le contrôle des batteries.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2017

    Mesure et affiche en permanence la tension de mon pack de réception sur mes hélicos fonction en HV direct 2s lipo Excellent produit à recommandé

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2017

    I have this set on a switch from my transmitter, so i can see at the press of a button how much power is left, very handy device.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2017

    Very bright . The onlyst think what would be good if there is an button to shut the indicator off and on ... Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Doskonała obsługa A111

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2020

    Wielkie dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 534
    • Ft10 770
    • Ft20 909
    • Ft10 453
    • Ft13 938
    • Ft27 246
    • Ft13 938
    • Ft33 583
    • Ft21 860
    • Ft9 876
    • Ft13 305
    • Ft32 202
    • Ft30 415
    • Ft44 277
    • Ft142 724
    • Ft25 614
    • Ft10 453
    • Ft87 448