Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(450)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(450)
    • 5 Star(405)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Dla pieniędzy, coś użytecznego może mieć jeszcze więcej mocy kleju uzgodnione tylko dla gładkich powierzchni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przedmiot dotarł w dobrym stanie i opakowanie jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Ok, ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    Me ha llegado sin protección en una bolsa de plastico con la cinta algo dañada, y no alumbra apenas por la noche. Pensaba que sería de mejor calidad para el precio que he pagado. Mucho que mejorar. Producto de calidad mediocre. ¿Cuanto dura la poca ilumescencia que tienen? Pues seguramente poca o muy poca, no te creas lo que ves en la foto, ya que tiene mucho que desear a la realidad. Mira las fotos que he publicado para ver como son, ¡Que tengas un Feliz Día!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    bon produit, adhère relativement bien. la phosphorescence est bonne mais si il ne faut pas s'attendre à de longues heures de brillance, ni même d'une forte luminosité comme sur la pub (ce qui est normal, c'est des bandes phosphorescentes, pas des lampes). C'est un bon produit qui est pratique pour certaines applications.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Nenad
    RS
    26/08/2019

    I was very skeptical about this product. But these strips are really bright. Not exactly as in the pictures, but clearly visible in the dark to glow. I also noticed that when they stop lighting you need to put some light in them and then they start to light up again. I'll probably buy more. delivery is very fast, all praise!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Bardzo mi się podobało.Wielkie fiksowanie świeci się dobrze, miałem pomysł, żeby włączyć włączniki światła, w nocy mieć widok i nie brudzić ściany przewijając przełącznik i przekazując rękę na ścianie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2019

    El color es un verde más clarito que el que se muestra en la imagen, así que si lo pegas sobre un rodapié de color blanco, apenas se nota. Al igual que todas las cintas luminosas, la luz que emite en la oscuridad depende de lo que se haya cargado en los 10 segundos anteriores.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2019

    Very luminous and long lasting. Good material. I'm very satisfied. Molto luminoso e la luminosità dura a lungo. Buon materiale. Sono molto soddisfatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2016

    The product arrived well, with a few days delay despite having paid a tranport service more expensive. Customer service informed me that the product was out of stock, good point for customer service. The reflective effect is good on tape. I'm happy with the purchase, but not yet prove the level of adhesion of the tape.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 169
    • Ft3 523
    • Ft2 818
    • Ft4 934
    • Ft8 811
    • Ft4 229
    • Ft5 187
    • Ft3 526
    • Ft3 523
    • Ft6 103
    • Ft455
    • Ft6 701
    • Ft2 653
    • Ft2 821
    • Ft3 355
    • Ft5 285
    • Ft2 470
    • Ft23 200