Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • WimVIP2
    BE
    24/04/2020

    Zamówiłam kilka różnych kolorów, zajęło trochę czasu, ale otrzymałam. Wyglądaj przyzwoicie, działaj dobrze. Pomieszałem się w kolorach, dostałem dwa niebieskie i czarne, a ja zamówiłem 1 niebieski i 2 czarne. Dwa czerwone, które zamówiłem, były z jednym złotem i jednym srebrnym pierścieniem (wszystkie pozostałe ze srebrem). Ale ogólnie zadowolony z nich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Très bon produit, conforme à la description sur le site banggood. Utile pour transporter une petite quantité de parfum durant ses voyages. je le recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    Замечательная, компактная капсула с распылителем для путешествий! Стеклянный флакон с распылителем защищены колпачками из алюминиевого сплава. Цвет защитных колпачков играет, в зависимости от яркости освещения (заказывал темно-синий). Доставка немного огорчила (45 дней).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2018

    These came fast. I got 3: two for my sister and one for me (I can get a bit ripe sometimes). The base holds the glass "jar" for the liquid (e.g. cologne) and really needs a "tiny" funnel to fill without making a mess (I already had one). It not screwed in, but it's best to twist slightly as you pull the vial out of the base as the cap also has a tapered surface to mate with the base. Once out, the cap can be unscrewed and then the vial can be filled. This is only 1/6 oz, so it's tiny, but hey, how much do you need?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Cheap and very useful product. Arrived in perfect condition. The colour is near and has a very sophisticated design. Ideal for short trips.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2020

    Dobry produkt 😊👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    as described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Dzień dobry, zrobiłem zamówienie 5 sztuk i otrzymałem tylko 1 uprzejmie zrobić potrzebną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$22.99
    • US$20.78
    • US$23.09
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$6.99
    • US$15.00
    • US$15.00
    • US$69.29
    • US$15.00
    • US$19.62
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$24.88
    • US$33.48
    • US$95.85