Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2020

    RadioMaster Procesowy zakup TX16S jako anteny ruchomej Jeszcze nie próbowałem, ale nie sądzę, żeby było jakieś zmiany, ponieważ nie gram na dalekim dystansie (śmiech)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Przybyło dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2018

    Отличное качество за эти деньги использую для увеличения дальности передачи сигнала для rc модели. Работает прекрасно. Приятно порадовала доставка почтой России чего не ожидал совсем. В Воронеж посылка пришла за 10 дней упаковка не нарушена. Спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2018

    Сделана качественно. Дебелая. Припаяна хорошо. Работает. Рекомендую. It is made qualitatively. Debelaya. Soldered well. Working. I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2016

    Antenna validissima! Io l'ho acquistata per ampliare il range della radio del mio Syma X8HG, aumentandolo di circa 300mt in più! Consiglio a tutti l'acquisto! Banggood sempre più conveniente ed efficiente...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2017

    антенна пришла за месяц. антенна обычная, как на большенстве бюджетных роутеров. внимательно смотрите фото, я не посмотрел, в итоге взял без штыря в центре. ну и не страшно вставлю проволочку.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    A very good antenna, I am using on a jumpert T12 Radio to improve recpection, hope it works. thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2018

    conettore divers da quello in foto maschio fate attenzione.. peccato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2017

    I bought two of these 5dbi antennas to replace the standard ones (about 2dbi) on my router extender. Obviously they are not miraculous but they do their honest work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2017

    It's perfect antenna for upgrading the range on my Syma X8HG transmitter with this https://goo.gl/XnIovo IPX RP-SMA pigtail cable connector. Highly recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 080
    • Ft22 243
    • Ft15 699
    • Ft4 279
    • Ft42 172
    • Ft28 188
    • Ft20 337
    • Ft3 207
    • Ft20 695
    • Ft47 817
    • Ft11 772
    • Ft24 264
    • Ft6 176
    • Ft23 905
    • Ft4 993
    • Ft7 137
    • Ft16 054
    • Ft4 014