Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Dotarł zgodnie z planem, zrobiłem szybki test, zadziałał, w małych pomieszczeniach był nieostre, używałem oprogramowania do kamery Windows 10, jak dotąd, zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Muito Bom, Já testado funciona muito bem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2020

    Dobra jakość pracy i tak dobrze, polecam. Wysyłka na czas. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Przylot wysyłki był szybki i produkt był jak na wystawie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Doskonała jakość. Zajęło to trochę, około 30 dni, aby dotrzeć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Towar dotarł za tydzień. Mógłbym go użyć na Androidzie 10, ale przycisk migawki nie działa. Nie wiadomo, czy przyczyna jest uzależniona od aplikacji czy mocno uszkodzona. Oprogramowanie, które wypróbowałam, to standardowa kamera Windows, a Android to aplikacja o nazwie USB Camera, którą pobrano ze sklepu Play. Przycisk regulacji światła działa. Będzie dość jasny, ale będzie miał gorączkę, więc lepiej przestać bawić się z nim w uszach lub nosie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo dobry produkt szkoda, że był z USB c zamiast micro USB. Rozdzielczość jest tym, za co płacisz, więc jest to dobre dla ceny. Prowadzący jest miły i łatwy w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    i think its a fair, low resolution (non-HD) product for its price, im satisfied with it. i wish the focal distance would be shorter, but i think its still a great tool as is. it was delivered very fast, im surprised. bravo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Ismét működik a házhozszállítás Magyarországon. 16 nap alatt megérkezett. A kamera jól működik a 10 méteres vezeték hossz ellenére is. A felbontása csak 176x144, de tiszta, éles képe van. Az ára kedvező.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Działa jak czar. Aplikacja, którą zaleca, nie działa jednak, więc pobrałem inną aplikację, która działa lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 898
    • Ft11 599
    • Ft23 202
    • Ft21 146
    • Ft20 550
    • Ft65 633
    • Ft18 592
    • Ft5 680
    • Ft14 520
    • Ft28 073
    • Ft24 196
    • Ft23 991
    • Ft24 742
    • Ft19 571
    • Ft18 150
    • Ft18 624
    • Ft20 780
    • Ft6 924