Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Przybył bardzo szybko, ale... Produkt był całkowicie niezabezpieczony i z opakowaniem ugniecionym i rozdartym. Myślę, że dlatego ramka obiektywu się ugrzęzła. Na szczęście nie uszkodził soczewki, ale powoduje mały dyskomfort. Prawną rzeczą jest, nawet, wszystkie połączenia, które posiada wsparcie, a to umożliwia różne sposoby korzystania i konfigurowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • SebVIP3
    ID
    22/08/2021

    W końcu dostałem trzecią rękę za lutowanie. Ten przedmiot jest prawdopodobnie najtańszym modelem, ale to robi swoje! Dodaję podwójną warstwę rurek termokurczliwych, by chronić deski, nad którymi pracuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Chętnie kupiłbym tę trzecią rękę, gdybym potrzebował. Jest wystarczająco dobry i wart swojej ceny. Jednak mocowanie lupy jest trochę słabe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobry produkt, dobrze zmontowany i sprawny, niezastąpiony obiekt x spawanie małych części lub malowanie miniatur, jeśli następnie wziąć pod uwagę niski koszt jest do kupienia natychmiast, dostawa jest szybka (4 dni) i jest zapakowany bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Mniejszy niż myślałem, wygląda dobrze przy lupie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Pozycja jest jak zapisano...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Jest to dobry produkt, nawet jeśli jest małych rozmiarów pomaga bardzo, jeśli chodzi o pracę, gorąco polecam produkt, sklep i sprzedawca, I dla przesyłki zalecam cierpliwość, ponieważ bezpośredni transport trwa od 15 do 20 dni roboczych (od poniedziałku do piątku), aby zabrać mnie na przyjazd 12 dni, gorąco polecam, aby dać lepszą ochronę produktom, jak pudełko przybyło poturbowane, I to jest wina firm transportowych, które są bardzo nieostrożne, jeśli chodzi o transport produktów, ale od tego czasu wszystko jest dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Idealne, dużo lepsze niż się spodziewałem, doskonałe wykonanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Skrzynia przybyć w żałosnym stanie (dostawa nie jest ostrożna). Poza tym bardzo wygodne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    To było prawie jak oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 464
    • Ft6 909
    • Ft2 520
    • Ft3 451
    • Ft5 024
    • Ft2 301
    • Ft1 533
    • Ft6 909
    • Ft6 313
    • Ft3 321
    • Ft15 290
    • Ft24 931
    • Ft3 986
    • Ft14 958
    • Ft3 069
    • Ft42 552
    • Ft9 306
    • Ft5 981