Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(179)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(179)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Orlando
    IT
    08/04/2021

    Produkt jest w porządku, ale mam kilka rzeczy do powiedzenia o dostawach. Bangood jest świetnym magazynem i ma duży wybór towarów, ale musi wiele poprawić w żegludze. Jest to 5 rozkaz, który dostaję w tych warunkach, gdzie w środku są przedmioty takie jak kontroler lotu, Esc lub inne delikatne przedmioty, zawinięte w worek na śmieci, z łaski wszystkich ciosów i ciosów, które mogą wystąpić podczas transportu tysięcy kilometrów. Czy Twoim zdaniem to normalne, że otrzymujesz taki pakiet? Podobnie jak we wszystkich innych firmach na świecie, chciałbym otrzymać kartonowe pudełko, które z pewnością zapewnia większą ochronę. Należy również poprawić czas wysyłki i zarządzanie zamówieniami, które bardzo często pozostają w magazynie, ponieważ brakuje niektórych elementów, co przy zamawianiu strony daje mi dostępną pozycję. Dlatego strona powinna być zsynchronizowana z magazynem, tak, że po zakończeniu towaru, brak produktu w magazynie natychmiast się pojawi. Często tak się nie dzieje, i widzisz, że pakiet nie opuszcza, ponieważ brakuje jednego lub więcej produktów, ale że strona została podana jako dostępna. Krótko mówiąc, jeśli chodzi o pakowanie towarów i wysyłki, pozostaje jeszcze wiele do poprawy. Dziękuję bardzo, miłego dnia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Dobry produkt, nie mogłem go ważyć, ale bardzo lekki, dobre wykończenie, środek jest idealny w belce rowerowej, mój model posuwa się kolejny krok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Bardzo ładne koła, świetna jakość, świetna cena, kupimy więcej. Używam ich w lekkich samolotach R/C i trzymają się bardzo dobrze. Jak dotąd nie musiałem wymieniać żadnych, po prostu buduj więcej samolotów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2016

    This is really a bargain. 5 wheels like these for this price is really unbelievable. Quality is superb seems to be harder than the typical foam wheel, it is more like rubber. A bit heavier than the foam type but feels sturdier as well. This is the biggest from these type it is really 70mm which is quite big I will by from the smaller ones as well. I wonder why 5 wheels?? Plain usually uses 3. 3 with a cheaper price would be more reasonable. But whatever I have never seen a better price for these type of stuff

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2016

    Bought one complet, and it is better than expected. It is not true rubber, but rather something like elastic spunge. Despite that, it is lightweight (one wheel is 10.7 grams). Shaft hole is 3.1 mm - so it is easy to make DIY shaft with 3 mm screw and nuts. I am so happy for this purchase. No brainer - buy it! You will not regret.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2017

    Резиновые это громко сказано. Из пористой резины они, по сути это та жа пена, только поверхность гладкая. Своих денег стоят, но всё же это не резина в том смысле как это принято понимать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    rubber wheel for rc airplane! must buy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2017

    put this 25” on my bix3 and can easy takeoff from the grass!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Wszystko w porządku, zgodne z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2017

    The product is intact. Packed with each piece, as shown in the picture. Your job is perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 555
    • Ft5 153
    • Ft3 422
    • Ft4 946
    • Ft2 661
    • Ft3 043
    • Ft4 873
    • Ft2 651
    • Ft3 043
    • Ft2 661
    • Ft4 566
    • Ft5 707
    • Ft8 717
    • Ft8 124
    • Ft4 566
    • Ft8 717
    • Ft29 010
    • Ft10 659