Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/12/2020

    Bardzo dobra, dobra obsługa kurierska, aplikacja phable dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    The Tech-Lord must have heard my prayer.!! ;D and they finally they got it right.!! 👍🏽 I have always used the one were all the wire is going in on the same side. but thought how cool it could be with 2-2 or more, on both sides. i bought those, the second i sav them, and they are worth every penny. a must have for every DIY Tech nerds out there ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2020

    Bardzo dobra jakość, wszędzie używam tego złącza, tutaj jest mój film o tym pozycji : https://www.youtube.com/watch?v=SVerc7-xEHQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2019

    product is ok but delivery time very long......If the product was coming late, then I would buy it from another website....I am very sad.....Because work is done. "Product is small seller request plz production bigger version"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2019

    very good connectors

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    Excellent!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2019

    Товар соответствует описанию. Не поврежден. Доставлен за 25 дней. Товаром доволен. Спасибо продавцу.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2019

    perfect for the price. can replace old electrical link. Parfait pour remplacer un domino (lampe ou autre appareil électrique sans liaison de terre)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2019

    32amps / 250-600V The perfect solution to connect wiring whenever there is testing involved. Versatile and solidly built

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Bardzo ładnie i prościej niż w śrubach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 171
    • Ft4 718
    • Ft5 032
    • Ft4 356
    • Ft2 903
    • Ft2 824
    • Ft1 444
    • Ft5 444
    • Ft4 718
    • Ft5 444
    • Ft10 529
    • Ft6 171
    • Ft2 853
    • Ft3 271
    • Ft7 624
    • Ft2 903
    • Ft5 082
    • Ft1 790