Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2022

    thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2019

    product is superb .no doubt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2017

    Recibidos en una semana, relacion calidad precio muy buena Contras: vienen sin soportes en "U" para fijacion al chasis cables muy finos Tamaño para Drag Star 1100 faros auxiliares adecuado Potencia luz como la de posicion +-

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2016

    Its good value for money though

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2015

    Bought 1 lamp and was exited. Looks great overall, but some mould seams still visible. Wires are horrible to work with because they are soooo freaking tiny in diameter. I modified wires inside the lamp together and when i turn it on, all the leds light up. Dont expect much from 5W, mine shows more outwards, then infront of me. But hey, cant beat the price ;) I recomend buying this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2015

    j'ai Acheté cette ensemble. très bon produit, mais certaines finitions sont a revoir . Ne pas attendre beaucoup de luminosité avec les 5W, Mais bon, Le prix est imbattable;) Je recommande les leds sont très lumineux pour un belle effet la nuit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dobra wartość, jasność nieistotna, jeśli używamy dla wyglądu, ponieważ jego chrom z tworzywa sztucznego, a nie metalowy. Idealne dla Schwinna Stingraya i Jessego Jamesa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2016

    Discreto prodotto. Bello effetto luminoso ,soprattutto il cerchio esterno. Il materiale è plastica comunque. Unico appunto la chiusura della corona che non combacia perfettamente . Da usare come faro supplementare , non come unico perchè non fà tantissima luce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2018

    Spedizione veloce bene imballato ma uno dei due faretti ha 3 led che non funzionanovorrei sostituirlo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2017

    широкий угол освещения, монтируется легко, светит достаточно для велосипеда

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$15.00
    • US$73.91
    • US$24.24
    • US$31.40
    • US$15.00
    • US$115.49
    • US$80.99
    • US$61.20
    • US$30.02
    • US$74.99
    • US$46.19
    • US$221.75
    • US$25.40
    • US$29.99
    • US$47.34
    • US$18.99
    • US$48.50