Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2020

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2016

    Nice tiny useful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Szybka i skuteczna wysyłka. Zamówienie dobrze spakowane. Później test.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    The I2C interface for LCD is ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2021

    Dobra jakość!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2017

    This module is thinner than the usual. Standard I2C address is 0x20. It is not immediately visible, but A0,A1,A2 are physically connected to low. So to set up a different address you have to cut the connection, and solder desired pin to high. Also it is using nonstandard addresses, so instead of the original liquidcrystal i2c library you have to use this: https://github.com/t3chguy/LiquidCrystal_I2C_GY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2019

    I had few LCD and I was in need to spare some Arduino pins to use them for the I&C and i found this adapter as a good way of doing it. Like it and it worth the money i paid. Although, the adjustable trimmer might be a little bigger :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Moduł niskiej jakości i trudny do spawania. Nie polecam tego modelu. Łatwo się łamie, a jeśli się lutuje, niszczy też drugi moduł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Es un adaptador para simplificar la conexión con el microcontrolador, menos cables y más pines libres para usar y sin la complejidad del bus spi para conectar varias pantallas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2015

    The interface works great, it took me some time to find the right Arduino library that can be found at : http://hmario.home.xs4all.nl/arduino/LiquidCrystal_I2C/LiquidCrystal_I2C.zip

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 805
    • Ft4 184
    • Ft4 566
    • Ft3 043
    • Ft2 282
    • Ft2 661
    • Ft986
    • Ft2 661
    • Ft1 975
    • Ft8 374
    • Ft4 283
    • Ft3 788
    • Ft8 239
    • Ft3 953
    • Ft2 282
    • Ft3 294
    • Ft1 316
    • Ft14 085