Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Lutownica lutownicza działa bardzo dobrze. Jakość jest dobra. To był dobry zakup. Dostawa jest szybka jak zawsze. Banggood robi dobrą pracę, aby zapewnić doskonałą obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Spawacz działa bardzo dobrze, dobre opakowanie i funkcje są według publikacji. Proste i efektywne. Bardzo zadowolony z zakupu. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Stan bardzo dobry i szybkie ocieplenie. Niezły produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Mam nadzieję, że to potrwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Niezła lutownica. Łatwy w utrzymaniu i grzeje w około 30 sekund. Chłodzi się w dotyku bardzo szybko, a jego mały rozmiar sprawia, że jest idealny do szczelnych miejsc i zamyka ślady obwodów. Trzy kolorowe światło, które wskazuje poziom ciepła. Przetestowałem go tylko do stopnia stopienia lutownicy i sprawdzenia, jak długo trwa chłodzenie, ale myślę, że znajdę wiele zastosowań dla tego narzędzia. Jedyną rzeczą, która by to poprawiła, byłaby bateria pokładowa. Musi być podłączony do 5 woltowego źródła. Bardzo wszechstronny i wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Struktura logistyczna Banggood całkowicie się rozpadła. Moje zamówienie zostało w końcu wysłane po trzech kontrolach, a potem obiegło świat, zanim zostało dostarczone 4 miesiące później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Jestem zadowolony z tego zakupu. Działa naprawdę dobrze. Masz 3 stopnie ciepła do wyboru, nie wiem jak gorące są różne stopnie, ale osiąga najgorętszy punkt 420 stopni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Produkt wygląda dobrej jakości Pozostaje tylko udowodnić dokładniej Dobra jakość w stosunku do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Super, rozgrzewa się w kilka sekund i ma 3 poziomy ciepła. Najlepsze w tym przedziale cenowym!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 066
    • Ft4 611
    • Ft5 547
    • Ft4 066
    • Ft10 033
    • Ft32 040
    • Ft6 287
    • Ft4 787
    • Ft34 283
    • Ft7 610
    • Ft12 814
    • Ft10 360
    • Ft3 326
    • Ft5 893
    • Ft8 969
    • Ft30 117
    • Ft8 969
    • Ft2 352