Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(966)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(966)
    • 5 Gwiazda(923)
    • 4 Gwiazda(37)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Go jakość i bardzo szybka dostawa. Kupiłem go z miłą zniżką. I polecam, żeby Everton kupił ci go. W sieci jest opakowanie. Tak może być lepiej. Na jednej desce była spinka, która trochę się zgięła. Ale ogólnie świetna jakość i świetna obsługa. Kupię go ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2018

    Clean construction, all relays fully functional. I tested with line voltage (230V) and all relays switched. Arduino interfacing was trivial. Good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Very well mounted and finished. It will allow Very good automation. Good price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    working perfectly

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Jeszcze nie przetestowałem urządzenia, ale jeśli chodzi o opakowanie, to muszę powiedzieć, że nie było wystarczająco dobre. Szpilki były wygięte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2017

    nice circuit with 8 relays; the relays are insulated with a photo coupler and there is a LED for signalling the active channel. The command is active low. Mine PCB arrived with some bented pin on the main connector, but it was easy to solve with a plier and some patience. satisfied circuito con 8 relè comandati da foto isolatore; c'è un LED per segnalare i canali attivi. il comando è attivo basso. il mio PCB aveva alcuni contatti pin piegati, ma ho risolto facilmente con una pinza e un pò di attenzione. soddisfatto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2013

    It arrived look like the shippers were a little rough on the package and bent some pins but no damage it all works great. I connected it to my K8055RS USB experiment interface board. Working right away no fiddling or troubleshooting.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2013

    Calidad-precio excelente, tiene transistores para activar los relés mediante un microcontrolador. por el precio de 1 relé en españa , aqui tienes 8!!! 100% recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Używam go z płytą LoRa do sterowania moim automatycznym systemem podlewania w ogrodzie. Działa bez zarzutu. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Idealnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$6.89
    • US$9.19
    • US$10.99
    • US$8.84
    • US$14.99
    • US$4.59
    • US$35.79
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$20.69
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$3.99
    • US$6.99
    • US$9.99
    • US$28.74