Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(160)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(160)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2020

    Doskonały licznik z Arduino na maksymalnie jeden metr odległości doskonałe środki.(musisz zobaczyć w czasie, ile „gra" bierze. Zamontowane 5 metrów kabla wykonane różne testy, pomiary różnią się od tych wykonanych na ławce (te z 5-metrowym kablem są niższe, zmienione rodzaje kabli, używane kable osłonowe, ale wynik nie zmienia się. Rozwiązałem, dodając w szkicu Arduino korektę dla wartości.I pracuje na maksymalnie 6,5 bar, a następnie spada do 4.2-3,8 i z ciśnieniomierzem wyniki są doskonałe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2019

    sensor funciona perfeitamente!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2016

    Hi, Recently I bought this pressure sensor for my college project. Also I'm searching for dynamics and statics, and temperature characteristics. Someone could send me complete datasheet for this product or where can I search this except of google :) ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    well packet, well finished, not tested yet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2017

    What I received was same as photos. I can confirm the fitting is 1/4 BSP male. Fitted it onto my boiler expansion tank and I have a chart out to the Internet on ThingsSpeak taking readings every two mins. Calibrated it with an analogue meter already on the boiler. Use RFM12B radios to send the calculated Bar pressure to Pi with MQTT broker etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2017

    Muy Buen Producto, El Sensor Es De Muy Buena Calidad!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Po 15 miesiącach od dokonania zakupu produkt przybył, ale to nie była wina pana, ale pandemii, że żyjemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    Make the job as expected

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2017

    Buena Calidad & Funcionando Perfectamente!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2016

    Strong built, good size, though wires are a bit short. But overall, this pressure sensor is great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$85.99
    • US$6.99
    • US$27.29
    • US$18.47
    • US$18.99
    • US$31.99
    • US$10.34
    • US$12.99
    • US$20.99
    • US$8.99
    • US$13.99
    • US$8.99
    • US$99.99
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$36.95
    • US$95.99