Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2019

    Arrived nice and quick, packaged well. Haven't had time to wire one up yet but I'm confident in the quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    ESTADO PERFEITO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Produkt zgodny z opisem ogłoszenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2019

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Not yet tested but they look good. components are okay and well soldered on the board. I will add more info when I will use them. Fast shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dostarczone w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Bardzo dobry produkt, wszystko jest OK ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2019

    Sortie puissante, mais attention il y a un rejet assez important de parasites sur l'alimentation, ce qui peut crée un grésillement sur un module BT alimenté en parallèle (dans ce cas puisque l'ampli est assez puissant, il suffi de rajouter un résistant (44k ohm dans mon cas) pour reduire de façon significative ce grésillement)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2019

    Works really well on my yaesu 857d ham radio..... I use it in my car and the audio output of the radio is to low to hear so I used this simple little op amp to boost my external speaker and now it's very loud...... excellent simple fix for a problem that was driving me crazy... thanks banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Szybka dostawa. Miniaturowe szerokie zastosowanie mono wzmacniacz audio. Profesjonalne wykonane Kombinezony do ciasnej obudowy obwodu elektronicznego. Zamówione 10 sztuk W pełni przetestowane/zastosowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.34
    • US$23.99
    • US$5.99
    • US$2.99
    • US$10.99
    • US$4.99
    • US$8.09
    • US$39.99
    • US$11.54
    • US$8.07
    • US$8.99
    • US$44.25
    • US$35.79
    • US$21.84
    • US$31.04
    • US$15.00
    • US$16.99
    • US$83.99