Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2018

    Lekkie całkiem dobrze wykonane i bardzo lekkie. W sam raz do lodów i deserów lub dla dzieci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2017

    Estas cucharas cuestan el triple en cualquier sitio, me encanta comer con estas cucharas porque la comida sabe diferente, y no te quemas al comer. es la segunda vez que las pido.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2016

    Very good price and quality i saw these spoons in Tokyo for mor than the triple price. Highly recommended if you like wood spoons.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Miła i lekka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2017

    You get what you see here. Five more or less identical wooden spoons. Some have small knot holes in the wood, but that's the charm of wood. I use them for teflon coated raclette trays where metal and plastic spoons would scrape the surface. They do the job. Cheaper to purchase on eBay, but I like the Bang good customer service so I paid a bit more here.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2019

    Приехало за две с половиной недели СДЭКом. Меньше, чем столовая ложка, но больше чайной.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2019

    Ne avevo ordinati 5 credendo che fossero pezzi singoli e invece no...sono pacchetti da 5 cucchiai

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2018

    Faz tempo que eu comprei e até hj não chegou! Acho q faz mais de 50 dias. Estou decepcionado com vcs .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2016

    I love these old and rare stuff

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$18.47
    • US$21.93
    • US$4.96
    • US$6.99
    • US$11.54
    • US$30.02
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$50.59
    • US$10.38
    • US$16.16
    • US$41.18
    • US$29.99
    • US$12.69
    • US$19.64