Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(793)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(793)
    • 5 Star(747)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/03/2022

    Przyszło prawie na czas. na stole jak praca, ale na uczucia w porównaniu z innymi producentami ciepła silne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dostawa w kolejności i szybko, zasilanie baterii i szybko, zamknąć ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo dobry, wysokiej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2019

    Curious about the differences, I conducted a test with 4 different 1s LiPo's 4x. All LiPo's new to almost new. Stock Tinyhawk with 4 blade props. PIDS from KababFPV, custom rates. I do not like the Mylipo, it is too thin and therefore slides through the lengt of the cable out of center. The EMAX and URUAV's are properly secured in the battery holder. LiPo's charged at standard 4.2V. Test 1 and 2 in Angle mode. Test 3 and 4 in Acro mode. Hover time up to 3.1V: EMAX 450mAH (age: around 20 cycles) 1 2 min 50 sec 2 3 min 00 sec 3 2 min 50 sec 4 2 min 45 sec Mylipo 470mAH (age: around 20 cycles) 1 3 min 10 sec 2 3 min 00 sec 3 3 min 15 sec 4 3 min 20 sec URUAV 450mAH (age: around 10 cycles) 1 3 min 20 sec 2 3 min 30 sec 3 3 min 20 sec 4 3 min 25 sec URUAV 550mAH (age: new) 1 3 min 45 sec 2 3 min 50 sec 3 3 min 40 sec 4 3 min 40 sec

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    Быстрая доставка. Приехали заряженные на 3,88V (storage). На фото - внутреннее сопротивление при 3,88V, измерил Imax B6. От 65мОм до 75мОм. Подключены через переходник, что искажает показания.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2019

    ใช้เล่นกับ Emax Tinyhawk S เล่นได้นานกว่าแบตแถมติดเครื่องเล็กน้อย เพราะมิลลิแอมป์เยอะกว่า ชาร์ตแบบ HV ได้ คุ้มค่ากับราคา

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Doskonałe baterie do ceny. Używam ich do maleńkiegohawka S i różnica w stosunku do oryginału (wydajność i trwałość) jest prawie nie istnieje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    GOOD BATTERYS THEY WORK WELL ON MY US65 , I CUT THE BOTTOM OFF THE frame. SEE PICS. SLIDE THESE BATTERIES IN PLACE. I GET ABOUT 4.30 FLIGHT TIME FROM EACH. WOULD RECOMMEND. AND HAS MORE POWER, MORE WIND RESISTANT NOT BY MUCH BUT NOTICEABLE, THANKS FPV FREAKY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2020

    Doskonała jakość baterii zamontowanych na Emax Tinyhawks. Waga w standardzie jest nieco dłuższa od oryginalnej baterii. Gorąco polecam zakup w celu przedłużenia czasu lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Batterie de très bonne qualité livrée en pack de 5 pour le prix c'est excellent. Elles seront idéal pour les systèmes FPV (First Person Views ou Vue A la Première personne) je recommande fortement

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$28.86
    • US$13.79
    • US$24.24
    • US$12.64
    • US$5.99
    • US$37.99
    • US$23.09
    • US$6.89
    • US$33.99
    • US$13.79
    • US$31.99
    • US$17.31
    • US$6.92
    • US$13.79
    • US$18.39
    • US$135.99
    • US$17.31