Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(628)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(628)
    • 5 Star(602)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2019

    Акками очень доволен. Работают лучше чем акки от Емакса Прекрасно работают и на Tiny7 и на T[nyHawk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Mam te baterie do Mobula 6HD, są bardzo dobre, trochę mocy z nich! Szczerze polecam ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Przybyli w dobrym stanie. Jakość wygląda dobrze, ale... Czas pokaże

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo dobrze, jak na taką cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Pierwszą próbą było odłączenie okablowania od złącza, nie wiem, jak to wytrzyma na dłuższą metę, ale może być tak, że tanie będzie drogie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2019

    gute 450mAh HV-LIPOs für längere Flugzeiten der brushless MicroCopter (statt mit 260 oder 300mAh). alle LIPOs hatten bei Lieferung 3,85-3,9V Lagerspannung, also alles iO.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Dobre baterie, na razie dobrze działają, używane z mobula7, myślę, że je przylutuję, aby zrobić prawdziwą baterię 2s z złączem ładowarki balansowej. Dobre baterie, dobrze działają na razie, używane z mobula7; myślę, że dołączę do nich, aby stworzyć baterie 2s ze złączem balansowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    Good value batteries, arrived charged to around 3.9V so a little high for storage from what I have read. They feel sold and look well manufacturered. There are conflicting weight specifications on the web oage so I have included a picture of all 5 batteries on my scales - Average individual cell weight 13.424g.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    Excellent quality battery. I'm getting around 4.5 min with an Eachine Trashcan.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    US
    06/03/2019

    these batteries are fantastic! and a definite upgrade to the little 300s that comes with the mobula7 they fit in the frame just right, but you will have to use a rubber band to hold the second one to the bottom of the first. I get 7 minutes of flight time zooming around the house. stock 300mah batteries we're somewhere around 2 1/2 to 3 minutes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.38
    • US$17.31
    • US$33.48
    • US$8.24
    • US$42.72
    • US$48.50
    • US$13.85
    • US$38.99
    • US$42.72
    • US$25.29
    • US$36.99
    • US$41.39
    • US$13.79
    • US$13.85
    • US$136.84
    • US$85.99
    • US$33.99
    • US$11.54