Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(595)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(595)
    • 5 Star(572)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2019

    Акками очень доволен. Работают лучше чем акки от Емакса Прекрасно работают и на Tiny7 и на T[nyHawk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Dobre baterie, na razie dobrze działają, używane z mobula7, myślę, że je przylutuję, aby zrobić prawdziwą baterię 2s z złączem ładowarki balansowej. Dobre baterie, dobrze działają na razie, używane z mobula7; myślę, że dołączę do nich, aby stworzyć baterie 2s ze złączem balansowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Mam te baterie do Mobula 6HD, są bardzo dobre, trochę mocy z nich! Szczerze polecam ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Dobry produkt, idealny na malutkie wrzaski. Wysyłka 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Tudo, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Super szybka dostawa. Otrzymany przed Tinyhawk 2. Wydaje się mieć dobrą jakość, która pasuje do recenzji. BR: Comprado dia 8 de outubro e recbido sem taksas no dia 22 do mesmo mês.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Nice batteries. I get about 4 / 4.5 minutes of flight time when charged to 4.35V on my Tinyhawk 2. Shipment arrived within 2 weeks here in EU. Packaging was excellent. Would recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Kräftige Akkus, die ich auf dem K110-Heli verwende. Die sind wirklich ordentlich kräftig. Damit gehen sogar mittelgroße Tic-Tocs. Die Kabel sind sehr kurz für den Heli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Super mocne baterie są mega zadowolone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Wszystko w porządku z produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 365
    • Ft13 051
    • Ft4 730
    • Ft5 458
    • Ft3 273
    • Ft9 828
    • Ft7 611
    • Ft12 294
    • Ft4 367
    • Ft8 009
    • Ft3 639
    • Ft8 737
    • Ft17 654
    • Ft5 798
    • Ft8 195
    • Ft5 458
    • Ft20 807
    • Ft18 285