Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Produkt zgodny z opisami określonymi w ogłoszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Naprawdę dobre baterie. Utrzymać ładowanie po około 10 cyklach. Kupiłem je do użycia z Mobula6HD i są trochę dłuższe, ale pasują idealnie! Waga wynosi około 8 gramów, więc wydajność lotu jest prawie taka sama jak na baterii 250mah. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Trzy z pięciu ważą 8,8 gramów, a pozostałe 8,4 gramów, oczywiście cięższe – dłużej. Na razie ukończyłem tylko trzy cykle ładowania, w których użyłem Mobula6 z silnikami 25000kv (dron znany z wysokiej wydajności i słabego czasu lotu). Naładowałem baterie bardzo powoli w pierwszym cyklu (0,5 C), podczas gdy dla pozostałych dwóch szybsze ładowanie (1,5 C) Wynik: z trzech najcięższych baterii mam czas lotu ponad 3 minuty, co jest naprawdę dużo dla tego typu drona, Dwie najlżejsze prawie trzy minuty lotu, co jest nadal dopuszczalne, biorąc pod uwagę, że przy „standardowych" bateriach ledwo dochodzi się do dwóch minut lotu. Wszystko to zawsze ląduje na 3 wolty, a przy ustawieniu Mobula 6. W trzecim cyklu użyłem bardziej agresywnych śrub, co pozwoliło na około 2,5-3,0 minut lotu. Wątpię, że utrzymują tę wydajność powyżej dziesięciu cykli, ale za cenę, którą mają bardzo polecam zakup, szczególnie tym, którzy chcą zwiększyć czas lotu bez zmiany firmware, esc, itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    light and powerful. looking forward using them on my tinywhoop. Good packaging

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Első külföldi rendelésem volt, minden rendbennzajlott. A megrendeléstől a kézhezvételig 12 nap telt el, nagyon gyorsan megérkezett. Nagyon elégedett vagyok mind a szállítással és mind a termékkel. Csak ajanlani tudom a Bangood-ot mindenkinek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Używam tych baterii do latania z moim członem Happymodel Moblite 6 i jestem do tego dobry, bo daje trochę więcej autonomii lotu i idealnie pasuje do ramki moblite6/mobula6!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jedna bateria to 9 g. Trochę dłużej niż oryginalne baterie HappyModel 300 mAh.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Śmieszny mały samochód. Idealne do wyścigów w domu podczas zamknięcia. Ma dwa poziomy prędkości, więc jest łatwy w użyciu dla dzieci i zabawa dla dorosłych. Przepustnica może być kontrolowana bez kroku do przodu i do tyłu. Kierowanie jest po prostu pełne lewo/prawo lub neutralne, nic pomiędzy, ale to jest jeszcze bardziej zabawne. Mam zamiar umieścić kamerę AIO fpv na samochodzie, wydrukować kilka ramp, żeby skakać i ścigać się po moim mieszkaniu jak samochody na stadionie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Zajebiste baterie do mojego 65mm. Szybka wysyłka, niska cena. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetna jakość produktu! Jestem trochę rozczarowany, że mam około 1:30-2 minut lotu z moją mopulą7 V2. Poza tym dobrze się spakował! Jestem zadowolony z mojego zakupu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$98.89
    • US$9.19
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$41.39
    • US$11.54
    • US$15.02
    • US$12.69
    • US$5.99
    • US$144.89
    • US$57.99
    • US$42.72
    • US$31.04
    • US$45.99
    • US$101.99
    • US$3.44