Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Naprawdę dobre baterie. Utrzymać ładowanie po około 10 cyklach. Kupiłem je do użycia z Mobula6HD i są trochę dłuższe, ale pasują idealnie! Waga wynosi około 8 gramów, więc wydajność lotu jest prawie taka sama jak na baterii 250mah. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Śmieszny mały samochód. Idealne do wyścigów w domu podczas zamknięcia. Ma dwa poziomy prędkości, więc jest łatwy w użyciu dla dzieci i zabawa dla dorosłych. Przepustnica może być kontrolowana bez kroku do przodu i do tyłu. Kierowanie jest po prostu pełne lewo/prawo lub neutralne, nic pomiędzy, ale to jest jeszcze bardziej zabawne. Mam zamiar umieścić kamerę AIO fpv na samochodzie, wydrukować kilka ramp, żeby skakać i ścigać się po moim mieszkaniu jak samochody na stadionie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetna jakość produktu! Jestem trochę rozczarowany, że mam około 1:30-2 minut lotu z moją mopulą7 V2. Poza tym dobrze się spakował! Jestem zadowolony z mojego zakupu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Első külföldi rendelésem volt, minden rendbennzajlott. A megrendeléstől a kézhezvételig 12 nap telt el, nagyon gyorsan megérkezett. Nagyon elégedett vagyok mind a szállítással és mind a termékkel. Csak ajanlani tudom a Bangood-ot mindenkinek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Używam tych baterii do latania z moim członem Happymodel Moblite 6 i jestem do tego dobry, bo daje trochę więcej autonomii lotu i idealnie pasuje do ramki moblite6/mobula6!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jedna bateria to 9 g. Trochę dłużej niż oryginalne baterie HappyModel 300 mAh.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Produkt zgodny z opisami określonymi w ogłoszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Zajebiste baterie do mojego 65mm. Szybka wysyłka, niska cena. Zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Świetne baterie dla Mopuli6!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Fajny 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 307
    • Ft4 778
    • Ft3 660
    • Ft7 722
    • Ft16 186
    • Ft7 642
    • Ft5 148
    • Ft6 591
    • Ft12 421
    • Ft4 778
    • Ft14 345
    • Ft6 986
    • Ft5 514
    • Ft17 518
    • Ft5 514
    • Ft5 884
    • Ft34 720
    • Ft3 307