Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(932)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(932)
    • 5 Star(880)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Bardzo szybka dostawa na Litwę z magazynu CN przy użyciu priorytetowej żeglugi UE. Dostarczone przez serwis Itella. Skrzynka jest trochę rozbita, ale baterie są w dobrym stanie. Baterie są naładowane do 4V - nie jest napięcie magazynowe, ale jest lepsze niż odładowane. Czekając na moje przybycie, żebym mógł je przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Fast delivery to Portugal from Spain's warehouse. Batteries came very well protected, as per photos. Truly recommend seller. Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Super szybka wysyłka! Fantastyczne pakiety dla Mobulite 16000kv i 25000kv mobula6 wielkiej mocy i czasu lotu.... Uwielbiam nowe paczki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Przybywam z uszkodzonym pudełkiem plus działają dobrze przybył w 25 dni jestem dobrze zadowolony z jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Otrzymałem baterie w około 3 tygodnie do Australii, po prostu wypróbowałem je w moim mobula7 i jestem bardzo zadowolony z 3 i pół minuty lotu średnio, w porównaniu do moich starych, które trwały tylko około 1 i pół minuty, zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Well made batteries. I needed to change the connector on my Eachine QX65 (1.25mm connectors) but it was no pain. The performance is way higher than the batteries included with the whoop. I'm satisifed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Dostarczone przez kuriera, wszystko jest doskonałe, od minus 1 baterii trochę napompowane i od drobiazgów - dostawa w Rosji nie była serwowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobra jakość, pasują idealnie do drona Mobula 6. Na zdjęciu oryginalny akumulator firmy Happymodel dodawany do drona Mobula 6. Szybka dostawa, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Jechaliśmy 1,5 miesiąca. Wszystkie 4.05-4.08 Q. To trochę za dużo. Przywieziony do domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dobre baterie. Dotarł w dobrym stanie z 3.9v. Pasują idealnie na Uk65 i Mobula6 HD. Zmodyfikowałem je na złącze BT2.0 (BetaFPV), mniej mocy (~0.15v wyższe napięcie podczas lotu), dłuższy czas lotu i więcej ciągu całego lotu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35 492
    • Ft35 685
    • Ft35 341
    • Ft7 034
    • Ft8 294
    • Ft12 505
    • Ft7 772
    • Ft2 701
    • Ft5 068
    • Ft28 719
    • Ft12 167
    • Ft10 138
    • Ft9 800
    • Ft13 519
    • Ft15 363
    • Ft4 392
    • Ft2 701
    • Ft36 567